ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl
  • Vredeweg 46
  • 1505 HH Zaandam
  • - info@lil.nl
  • - 075 - 615 24 22
  • Openingstijden klantenservice:
  • Ma t/m Vr 09.00 - 21.00
  • zaterdag 09.00 - 17.30

Servies

Laat het zien
Kom Rustic - Dia21.5cm - H7.5cm  - House Doctor

De serie Rustic bestaat uit een prachtige Scandinavische diner set met een robuuste en industriële uitstraling…helemaal retro. Het servies is met de hand g..

> Bekijk meer Kommen
Modern of vintage?
70's Mokjes - Keramiek - set 6 - HK Living

De trend van dit seizoen. Een set van 6 keramieken mokjes met verschillende finishes in 70's stijl. De mokjes zijn vaatwasserbestendig. De afmeting van deze leuk..

> Bekijk meer Mokken
Aan het bestek kan het niet liggen
Steakmessen Premium - Zwart - Set van 6 - Laguiole Style de Vie

Deze steakmessen Premium van Laguiole Style de Vie zijn ware musthaves voor in huis. De steakmessen zijn zeer functioneel en helpen om onder andere vlees eenvoud..

> Bekijk meer Serviessets
Keuze uit meer dan 50 borden
Dessertbord - keramiek - zwart/wit gestreept - HK Living

Serveer het dessert voor uw gasten of uzelf op deze met de hand afgewerkte borden van HK Living. Deze bijzondere borden zijn zwart-wit gestreept van kleur, m..

> Bekijk meer Borden

Elk huishouden heeft een servies, kiest u voor een bonte verzameling een op elkaar afgestemd servies. Uw servies zal hoogstwaarschijnlijk dagelijks meerdere malen gebruikt worden. Daarom is het belangrijk te kijken wat uw favoriete gerechten zijn hoeveel personen het huishouden telt en welk servies u daarvoor nodig heeft. Het servies is een groot geheel en bestaat uit borden, glazen, bestek en schalen. Tokyo Design en HK living zijn twee grote merken die in alle groepen met een wel aan een gesloten servies aanbieden.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up