LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Tafelkleden

Met deze tafellakens voorkomt u tijdens het eten dat de tafel vies wordt of beschadigd. Ideaal, want zo geniet u optimaal van uw tafel. Bovendien zorgen tafellakens ervoor dat kinderen onbezorgd kunnen kleuren. Met de feestdagen mag een tafellaken niet ontbreken. Deze zorgt dan voor veel stijl en vormt de basis van de rest van de aankleding. Welk tafelkleed is uw favoriet?

Filters
Merk
Prijs
Kleur
Model

Met deze tafelaankleding komt ook de tafel er stijlvol uit te zien. Voorzien van tafelkleden en placemats heeft u met tafelaankleding een prachtige basis gecreëerd, waarvanuit u verder de tafel kunt dekken. Bovendien is de tafelaankleding niet alleen geschikt voor de eettafel, maar ook voor de tuintafel en de salontafel. Door de ruime keuze aan tafelaankleding kiest u zo altijd de juiste kleur passend bij uw woonstijl.