LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Baby & kinderkamer

Met dit kinderkamermeubilair kunt u de kinderkamer goed inrichten. De wiegjes, kledingkasten, bedden en commodes zijn zeer functioneel, maar zorgen ook voor een gezellige sfeer in de kinderkamer. Fijn, want kinderen brengen ov... Lees meer


Met dit kinderkamermeubilair kunt u de kinderkamer goed inrichten. De wiegjes, kledingkasten, bedden en commodes zijn zeer functioneel, maar zorgen ook voor een gezellige sfeer in de kinderkamer. Fijn, want kinderen brengen over het algemeen veel tijd door in hun kamer. Met dit kindermeubilair kunnen kinderen jaren plezier aan beleven. Bekijk daarom de gehele collectie kindermeubilair.

 

U kunt hier terecht voor een heleboel meubelen die allemaal nodig of in ieder geval erg nuttig zijn voor in iedere kinderkamer. U vindt hier een ruim assortiment aan allerlei soorten kledingkasten van bekende merken als onder andere Woood, maar ook wiegjes van Woood zijn hier te vinden. Daarnaast kunt u hier ook prima terecht voor commodes, stoelen, bankjes, krukjes en poefs van merken als ZuiverHK Living en Dutch Design. Ten slotte zit u hier ook goed voor lattenbodemsmatrassen en bedden voor in de kinderkamer. Er zijn tevens een heleboel sets verkrijgbaar op LiL.nl waarmee u een wiegje kunt combineren met een bijpassende commode en kledingkast. 

Met deze kinderkameraccessoires maakt u de kinderkamer helemaal af. Naast het kindermeubilair kunt u met deze kinderkameraccessoires de kinderkamer gezellig maken. Bovendien zorgen deze accessoires ervoor dat de kinderkamer netjes oogt. Wat dacht u van kapstokken of klokken? Erg leuk, want deze zijn allemaal voorzien van veel kleur en een hippe print.

Is de kinderkamer al helemaal voorzien van alle meubels, kindertextiel en verlichting, maar ontbreekt het toch nog aan een beetje gezelligheid en sfeer? Met de accessoires voor in de kinderkamer maakt u het plaatje helemaal compleet. U vindt hier een heleboel verschillende soorten accessoires zoals klokken van onder andere Karlsson en J.I.P, muurstickers van Kek Amsterdamkapstokken in alle soorten, maten en kleuren, spaarpotten van Kitchen Trend en klamboes in vele verschillende kleuren. Naast de decoratieve woonaccessoires, zijn hier ook functionele accessoires te vinden als handige opbergers van WooodWoezel en Pip en Curver.