Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Kinderbedden

Een goede nachtrust is voor kinderen nog belangrijker dan volwassenen. Een kinderbed van hoogwaardige kwaliteit is dan ook een echte musthave! Bij LiL.nl kunt u terecht voor een uitgebreide collectie bedden voor alle leeftijds... Lees meer


Een goede nachtrust is voor kinderen nog belangrijker dan volwassenen. Een kinderbed van hoogwaardige kwaliteit is dan ook een echte musthave! Bij LiL.nl kunt u terecht voor een uitgebreide collectie bedden voor alle leeftijdsfases. We hebben ledikantjes voor de allerkleinsten, stoere bedden voor peuters en functionele exemplaren voor kleuters.

Natuurlijk mag het iconische Kili bed van Sebra niet ontbreken in onze collectie, hier kan uw kind jaren van genieten! Bij Little Tikes vindt u unieke kinderbedden voor de stoere kleintjes. Op zoek naar een mooi kinderbed in een neutrale kleur? Dan bent u bij Woood aan het juiste adres.