Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Kinderstoelen

LiL heeft nu ook meubels speciaal voor kinderen. Zoals u kunt zien heeft LiL een hoop vrolijke zitmeubelen. En natuurlijk is aan alles gedacht. Er zijn namelijk zitbankjes met opbergruimte waarin een heleboel speelgoed kwijt kan... Lees meer


LiL heeft nu ook meubels speciaal voor kinderen. Zoals u kunt zien heeft LiL een hoop vrolijke zitmeubelen. En natuurlijk is aan alles gedacht. Er zijn namelijk zitbankjes met opbergruimte waarin een heleboel speelgoed kwijt kan of heeft u de opvallende schommelstoelen al gezien zoals die bij opa en oma maar dan voor uw kleintje. Weet u al welke het gaat worden? Gaat u voor het bureauset van J.I.P. of voor de tijdloze schoolstoel van HK Living? 

LiL.nl verkoopt enkel beste kwaliteit stoelen en banken. Een stoel of bank is een zitmeubel met een rugleuning en soms armsteunen voor één of meerdere personen. Een kinderstoel is een stoel met kortere poten waardoor kleine kinderen met de voeten de grond kunnen aanraken. Tegenwoordig moeten stoelen niet alleen maar lekker kunnen zitten, het moet er ook mooi uitzien en bij het interieur passen. Een stoel of bank is leuk te combineren met een deken of een kussen van Zenza. Dit zorgt voor voor een warme en huizelijke uitstraling. LiL.nl heeft een breed assortiment aan stoelen en banken in verschillende kleuren, maten en stijlen.  Bent u enkel opzoek naar een stoel? Dan kunt u ook stoelen van LiL.nl bezoeken.