Ledikanten

ledikanten
Ledikanten

In deze wiegjes kunnen de allerkleinsten fijn slapen. De wiegjes zijn voorzien van spijlen, zodat baby's er niet uit kunnen vallen. Door hun neutrale kleur passen deze wiegjes in elke slaapkamer. U kunt ze overal mee combineren. De wiegjes en ledikanten zijn prachtig om te zien, maar uiteraard ook fijn in gebruik. Kies uw favoriet voor uw baby en geniet van deze handige en mooie wiegjes en ledikanten.

Filters
Merk
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -19%
  Ledikant New Life - Grijs - Geborsteld grenen - Woood - Ledikant New Life - Grijs - Geborsteld grenen - Woood
  162,10
  199.00
  3 - 7 Dag(en)
  Merk: Woood Categorie: Ledikant New Life - Grijs - Geborsteld grenen - Woood Ledikant New Life - Grijs - Geborsteld grenen - Woood //cdn.lil.nl/upload/22/products/263905/th2/ledikant-new-life---grijs---geborsteld-grenen---woood[0].jpg Te koop voor 162,10. in_stock

  Deze stoere en stevige New Life ledikant van Woood heeft een verstelbare lattenbodem en is perfect voor iedere baby. Ook kunt u deze stoere ledikant combineren met de meubels van de New Life collectie van het merk Woood. Kijk hieronder voor de bundelaanbieding. De matrasmaat van de New Life ledikant is 120x60 cm en de precieze afmetingen zijn: H:79 x  D:66 x L:125 centimeter. 

  Mix en Match met de meubels van de nieuwe baby collectie New Life. De commodes en ledikanten New Life hebben een stevig en stoer uiterlijk. Dit ledikant is gemaakt van geborsteld grenen en is gespoten in de kleur grijs. De spijlen zijn plat en de lattenbodem is in hoogte verstelbaar. De matrasmaat is 120 x 60 cm. Met de collectie New Life stel je jouw eigen droomkamer zelf samen. De 4 commodes en 4 ledikanten zijn verkrijgbaar in de kleuren: geborsteld grijs, geborsteld steel grey, geborsteld wit en wit zonder geborstelde afwerking. Deze kunnen allemaal gecombineerd worden met elkaar en onze leukste kasten, bijvoorbeeld de witte kast Joep, de kast Klaas in steel grey, een metalen Lockerkast, de opberger Connect of ruimtewinnende schuifkast Jelle. GEBORSTELD HOUT Dit meubel is gemaakt van geborsteld hout. De nerven en noesten worden door het borstelen geaccentueerd waardoor het hout een doorleefde uitstraling krijgt. Door deze bewerking kunnen oneffenheden, kleine scheurtjes en noesten extra zichtbaar zijn. Dit zijn kenmerken van het doorleefde hout. Ieder exemplaar is hierdoor uniek! Dit artikel wordt als bouwpakket met eenvoudig montage handleiding geleverd. In bijgevoegde sfeerafbeelding staan het ledikant in de kleur grijs en de commode in grijs getoond.
   

 • Best verkocht
  Ledikant New Life - Wit - Ongeborsteld grenen - Woood - Ledikant New Life - Wit - Ongeborsteld grenen - Woood
  179,-
  3 - 7 Dag(en)
  Merk: Woood Categorie: Ledikant New Life - Wit - Ongeborsteld grenen - Woood Ledikant New Life - Wit - Ongeborsteld grenen - Woood //cdn.lil.nl/upload/22/products/263893/th2/ledikant-new-life---wit---ongeborsteld-grenen---woood[0].jpg Te koop voor 179,00. in_stock

  Ledikant New Life

  Deze stoere en stevige New Life ledikant van Woood heeft een verstelbare lattenbodem en is perfect voor iedere baby. Ook kunt u deze stoere ledikant combineren met de andere meubels uit de New Life collectie van Woood. Kijk hieronder voor de bundelaanbiedingen. De ledikant is 125 cm breed en 79 cm hoog en heeft een matrasmaat van 120x60 cm. 

  Mix en Match met de meubels van de nieuwe baby collectie New Life. De commodes en ledikanten New Life hebben een stevig en stoer uiterlijk. Dit ledikant is gemaakt van geborsteld grenen en is gespoten in de kleur wit. De spijlen zijn plat en de lattenbodem is in hoogte verstelbaar. De matrasmaat is 120 x 60 cm. Met de collectie New Life stel je jouw eigen droomkamer zelf samen. De 4 commodes en 4 ledikanten zijn verkrijgbaar in de kleuren: geborsteld grijs, geborsteld steel grey, geborsteld wit en wit zonder geborstelde afwerking. Deze kunnen allemaal gecombineerd worden met elkaar en onze leukste kasten, bijvoorbeeld de witte kast Joep, de kast Klaas in steel grey, een metalen Lockerkast, de opberger Connect of ruimtewinnende schuifkast Jelle. GEBORSTELD HOUT Dit meubel is gemaakt van geborsteld hout. De nerven en noesten worden door het borstelen geaccentueerd waardoor het hout een doorleefde uitstraling krijgt. Door deze bewerking kunnen oneffenheden, kleine scheurtjes en noesten extra zichtbaar zijn. Dit zijn kenmerken van het doorleefde hout. Ieder exemplaar is hierdoor uniek! Dit artikel wordt als bouwpakket met eenvoudig montage handleiding geleverd. In bijgevoegde sfeerafbeelding staan het ledikant in de kleur geborsteld wit, de commode in geborsteld wit en de kast Klaas grijs getoond.

 • Best verkocht
  Ledikant New Life - Wit - Geborsteld grenen - Woood - Ledikant New Life - Wit - Geborsteld grenen - Woood
  189,-
  3 - 7 Dag(en)
  Merk: Woood Categorie: Ledikant New Life - Wit - Geborsteld grenen - Woood Ledikant New Life - Wit - Geborsteld grenen - Woood //cdn.lil.nl/upload/22/products/263899/th2/ledikant-new-life---wit---geborsteld-grenen---woood[0].jpg Te koop voor 189,00. in_stock

  Ledikant New Life

  Het ledikant New Life van Woood is gemaakt van geborsteld grenen. Het eenvoudige bouwpakket inclussief lattenbodem wordt geleverd met een duidelijke handleiding. Het witgeverfde geborstelde grenen geeft een neutrale uitstraling en kan daardoor goed gecombineerd worden. De afmetingen van het ledikant van B:125 x D:66 x H:79 cm en de in hoogte verstelbare lattenbodem geeft u al het gemak dat u kan wensen. Het ledikant is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

  Mix en Match met de meubels van de nieuwe baby collectie New Life. De commodes en ledikanten New Life hebben een stevig en stoer uiterlijk. Dit ledikant is gemaakt van geborsteld grenen en is gespoten in de kleur Steel grey. De spijlen zijn plat en de lattenbodem is in hoogte verstelbaar. De matrasmaat is 120 x 60 cm. Met de collectie New Life stel je jouw eigen droomkamer zelf samen. De 4 commodes en 4 ledikanten zijn verkrijgbaar in de kleuren: geborsteld grijs, geborsteld steel grey, geborsteld wit en wit zonder geborstelde afwerking. Deze kunnen allemaal gecombineerd worden met elkaar en onze leukste kasten, bijvoorbeeld de witte kast Joep, de kast Klaas in steel grey, een metalen Lockerkast, de opberger Connect of ruimtewinnende schuifkast Jelle. GEBORSTELD HOUT Dit meubel is gemaakt van geborsteld hout. De nerven en noesten worden door het borstelen geaccentueerd waardoor het hout een doorleefde uitstraling krijgt. Door deze bewerking kunnen oneffenheden, kleine scheurtjes en noesten extra zichtbaar zijn. Dit zijn kenmerken van het doorleefde hout. Ieder exemplaar is hierdoor uniek! Dit artikel wordt als bouwpakket met eenvoudig montage handleiding geleverd. In bijgevoegde sfeerafbeelding staan het ledikant in de kleur steel grey, de commode in steel grey en de kast Kluis getoond.
   

  Ledikant New Life - Betongrijs - Geborsteld grenen - Woood - Ledikant New Life - Betongrijs - Geborsteld grenen - Woood
  189,-
  Leverbaar vanaf 05-04-2017
  Merk: Woood Categorie: Ledikant New Life - Betongrijs - Geborsteld grenen - Woood Ledikant New Life - Betongrijs - Geborsteld grenen - Woood //cdn.lil.nl/upload/22/products/350312/th2/ledikant-new-life---betongrijs---geborsteld-grenen---woood[0].jpg Te koop voor 189,00. in_stock

  Deze stoere en stevige New Life ledikant van Woood heeft een verstelbare lattenbodem en is perfect voor iedere baby. Ook kunt u deze stoere ledikant combineren met de meubels van de New Life collectie van het merk Woood. Kijk hieronder voor de bundelaanbieding. De matrasmaat van de New Life ledikant is 120x60 cm en de precieze afmetingen zijn: H:79 x D:66 x L:125 centimeter.

  Woood: 
  Mix en Match met de meubels van de nieuwe baby collectie New Life. De commodes en ledikanten New Life hebben een stevig en stoer uiterlijk. Deze commode is gemaakt van massief grenen (zonder geborstelde afwerking) en is gespoten in de kleur wit. De drie royale lades zijn voorzien van twee houten grepen en self-close ladegeleiders. Met de collectie New Life stel je jouw eigen droomkamer zelf samen. De 4 commodes en 4 ledikanten zijn verkrijgbaar in de kleuren: geborsteld grijs, geborsteld steel grey, geborsteld wit en wit zonder geborstelde afwerking. Deze kunnen allemaal gecombineerd worden met elkaar en onze leukste kasten, bijvoorbeeld de witte kast Joep, de kast Klaas in steel grey, een metalen Lockerkast, de opberger Connect of ruimtewinnende schuifkast Jelle. In bijgevoegde sfeerafbeelding is het ledikant in de kleur grijs en de commode wit gebruikt. Dit artikel wordt als bouwpakket met eenvoudig montage handleiding geleverd. In bijgevoegde sfeerafbeelding staan het ledikant in de kleur grijs en de commode in ongeborsteld wit getoond.

 • -1%
  Schommelwieg Ciel - Antraciet - 40x80 - Holland - Schommelwieg Ciel - Antraciet - 40x80 - Holland
  192,95
  194.95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Holland Categorie: Schommelwieg Ciel - Antraciet - 40x80 - Holland Schommelwieg Ciel - Antraciet - 40x80 - Holland //cdn.lil.nl/upload/22/products/464400/th2/schommelwieg-ciel---antraciet---40x80---holland[0].jpg Te koop voor 192,95. in_stock

  Deze schommelwieg Ciel Holland van Happy Baby kan schommelen maar kan ook worden vastgezet. De schommelwieg Ciel is gemaakt van grenen en is in de kleur antraciet. Met deze kleur past de schommelwieg in bijna elk interieur en is het leuk om de schommelwieg te combineren met de rest van de collectie van Happy Baby. De afmetingen zijn: L56 x B87 x H40 cm en de afmeting van een passend matras is 40x80 cm (deze moet apart besteld worden)

  Wieg Marken - Standaard - Wit - 40x80 - Holland - Wieg Marken - Standaard - Wit - 40x80 - Holland
  229,-
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Holland Categorie: Wieg Marken - Standaard - Wit - 40x80 - Holland Wieg Marken - Standaard - Wit - 40x80 - Holland //cdn.lil.nl/upload/22/products/301919/th2/wieg-marken---standaard---wit---40x80---holland[0].jpg Te koop voor 229,00. in_stock

  De wieg Marken Holland van Happy Baby is gemaakt van MDF en grenen in de kleur wit en past daarom in bijna elk interieur. Ook is het leuk om de wieg Marken te combineren met de rest van de collectie van Happy Baby. De matrasmaat die bij de wieg hoort is 40x80 cm en de afmetingen van de wieg zelf zijn: H90 x B84 x  L55 cm . 

  Wieg Texel - Antraciet - 40x80 - Holland - Wieg Texel - Antraciet - 40x80 - Holland
  104,95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Holland Categorie: Wieg Texel - Antraciet - 40x80 - Holland Wieg Texel - Antraciet - 40x80 - Holland //cdn.lil.nl/upload/22/products/301923/th2/wieg-texel---antraciet---40x80---holland[0].jpg Te koop voor 104,95. in_stock

  Deze wieg Texel Holland van Happy Baby is gemaakt van MDF en grenen en is afwerkt in de kleur antraciet. Door het strakke design past die wieg Texel in bijna elk interieur en is hij goed te combineren met de rest van de collectie van Happy Baby. De afmetingen zijn: L46 x B84 x  H82 cm en de matrasmaat is 40x80 cm. Deze wordt er overigens niet bijgeleverd en moet apart besteld worden. 

  Kinderbox - Wit - 79x93 - Holland - Kinderbox - Wit - 79x93 - Holland
  134,95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Holland Categorie: Kinderbox - Wit - 79x93 - Holland Kinderbox - Wit - 79x93 - Holland //cdn.lil.nl/upload/22/products/301925/th2/kinderbox---wit---79x93---holland[0].jpg Te koop voor 134,95. in_stock

  Deze kinderbox Holland van Happy is verstelbaar in drie verschillende posities en gemakkelijk zelf te monteren. Door de strakke en ruimtelijke uitstraling past deze kinderbox Holland in bijna elk interieur en is het gemakkelijk om de box te combineren met de rest van de collectie. De matrasmaat voor de kinderbox Holland is 79x93 cm en de maten van de kinderbox zelf zijn L83 x B97 x H95 cm.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up