Klantenservice

Contact

Binnen 48 uur reactie.

* verplicht

Veelgestelde vragen

Deskundig advies van onze experts.

Wanneer het product bij ons op voorraad is en u voor 17:00 uur besteld, versturen wij op maandag tot en met vrijdag en op zondag de bestelling dezelfde dag nog.

De levertijd wordt per product aangegeven op de productpagina. Dit is meestal niet langer dan 10 werkdagen. Producten die met de pakketpost kunnen worden verstuurd, worden dezelfde dag nog verzonden en kunt u (als het verzendproces gaat zoals het zou moeten gaan) de volgende dag verwachten (zaterdag uitgesloten). Grote pakketten die niet met pakketpost meekunnen in verband met grootte of breekbaarheid verzenden wij met onze partner Transmission. Wij bieden dit (voor 17 uur besteld) dezelde dag aan. Zij hanteren 2 werkdagen na bestelling voor het versturen. U ontvangt de ochtend van de levering een email van Transmission hoe laat zij die dag komen. 

Mocht deze tijd verstreken zijn en u heeft nog geen verzendbevestiging gehad via de email, neem dan even contact met ons op.

Om uw product te retourneren verwijs ik graag door naar onze pagina hierover: Retourbeleid

Wij leveren onze pakketjes met PostNL. Grote pakketten worden verzonden met TransMission. Voor meer informatie zie: Verzending

Meer vragen Stel een vraag