Filter producten op:

Klokken

Nooit meer te laat op een afspraak of om je favoriete TV-serie te kijken met de prachtige klokken die je in ons assortiment vindt. In de eerste plaats zijn klokken natuurlijk bedoeld om de tjid af te lezen, maar het is natuurlijk nog leuker als het extra sfeer geeft in jouw huis! We hebben ze in alle kleuren en formaten, van schattige tafelkokjes tot wekkers en prachtige wandklokken. Je vindt het allemaal op LiL.nl.

Wandklokken zijn overal te vinden en daarom heeft LiL.nl een uitgebreid assortiment wandklokken om uit te kiezen. Een wandklok koop je in eerste instantie natuurlijk voor het tonen van de tijd. Maar met een mooie design klok ziet jouw muur er ook meteen heel anders uit.

Nooit meer te laat uit bed of te laat op een afspraak met de alarmklokken van LiL. Je stapt altijd vrolijk uit bed met deze vrolijke alarmklokken en wekkers. Kies uit klassieke exemplaren of wat meer moderne digitale wekkers. Iedereen verdient toch een originele alarmklok op zijn/haar nachtkastje?

Tafelklokken zijn relatief klein waardoor ze niet snel in de weg staan en gemakkelijk te verplaatsen zijn. Een tafelklok hoef je niet per se op een tafel te plaatsen, maar kan natuurlijk ook op een bureau, dressoir of keukeneiland komen te staan. 

Voor welke klok ga jij?