Filter producten op:

1 2 3 ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... 14

Gehele collectie

Met de gehele collectie van La Forma richt u uw interieur stijlvol in. De collectie van La Forma bestaat uit stoelen, tafels, kasten, woonaccessoires, muurdecoratie, lampen. Kortom: met de gehele collectie van La Forma richt u elke ruimte in het huis mooi en functioneel in. Ook fijn: de meeste producten van La Forma zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en formaten.

La Forma

LaForma is een bekend Spaans merk van design meubelen en woonaccessoires. Kavehome heeft een zeer uitgebreide collectie aan meubels, ontworpen in veel verschillende stijlen. Met de banken, stoelen, kasten, fauteuils, vloerkleden, lampen, tafels en bijzettafels van Kavehome richt u zonder problemen u gehele interieur in. Hiernaast heeft het merk La Forma een ruime keus uit leuke woonaccesoires, poefs, barkrukken, muurdecoratie, kussens en spiegels. Het merk komt regelmatig met vernieuwing en speelt heel erg in op de laatste woontrends, vandaar raden wij u aan het merk nauwlettend in de gaten te houden.

La Forma collectie

La Forma wordt wereldwijd geroemd om zijn inventiteit en innovatieve producten, design meubelen met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Naast het feit dat de meubels mooi ontworpen en designvol zijn, zijn ze ook nog eens erg functioneel. Uw complete inrichting aan meubels kunt u stuk voor stuk vinden in een uniek design en topkwaliteit. Zo is de stoel Ralf van kavehome in de witte en zwarte uitvoering een echte verkooptopper, maar ook de eettafel Oqui en tafellamp Sahai zijn ware pronkstukken. 

La Forma assortiment

Lil's assortiment La Forma producten is zeer uitgebreid en up-to-date.Voor uw complete inrichting, van vloer tot muur tot plafond kunt u kiezen voor producten van het Spaanse merk La Forma. Het merk richt zich erop om "een dialoog te creeren tussen vintage en modern". Hiervoor worden materialen zoals blank en gelakt hout gecombineert met metalen frames, waardoor er strakke, minimalistische meubels ontstaan met een industriele look.