Filter producten op:

Laarzenrekken

Het is herfst. De blaadjes vallen van de bomen. De herfst is een barkoud seizoen, maar LiL doet er alles aan om deze tijd van het jaar toch een beetje leuk te maken. Iedereen wordt vrolijk als die viezigheid van het herfstweer lekker buiten blijft. LiL heeft voor het herfstseizoen laarzenrekken in het assortiment. Het houd de blaadjes buiten en zorgt voor een vrolijke sfeer binnen. De laarzenrekken zijn ook handig in de andere seizoenen! 

De laarzenrekken zijn op de markt gekomen omdat iedereen altijd loopt te hannessen met natte, modderige, kortom vieze laarzen. U bent het er vast mee eens dat het uitlaten van uw hond, wandelen of spelen in de regen, vaak niet zo fijn uitpakt voor de gang of hal van uw huis. Nadat u bent thuis gekomen kunt u eerst de boel gaan schrobben. Een laarzenrek biedt hiervoor de oplossing. Voortaan hoeven uw natte en vieze laarzen niet meer voor een rommeltje te zorgen. U kunt ze namelijk gemakkelijk laten drogen door ze op de kop aan deze design rekken te hangen. Niet alleen handig, maar het staat ook nog eens leuk en gezellig voor de voordeur of op uw veranda. 

Laarzen zijn snel vies en hebben vaak veel profiel in de zool. Hierdoor neem je snel ongewenst troep en modder mee naar binnen. Maak gebruik van een laarzenrek en uw vloer blijft mooi schoon. Laarzenrekken zijn niet alleen praktisch maar ook erg mooi om te zien. Vooral in een landelijk interieur staat een laarzenrek erg mooi.