LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Kroonluchters

Een kroonluchter staat bekend als een eye-catcher die warmte en luxe uitstraalt. Vind bij LiL.nl kroonluchters die bij uw stijl passen. Van klassiek, tijdloos en moderne kroonluchters in elke maat die gemakkelijk matchen me... Lees meer


Een kroonluchter staat bekend als een eye-catcher die warmte en luxe uitstraalt. Vind bij LiL.nl kroonluchters die bij uw stijl passen. Van klassiek, tijdloos en moderne kroonluchters in elke maat die gemakkelijk matchen met uw interieur. Maak van uw eetkamer of hal een aandachtstrekker waar warmte en exclusiviteit wordt uitgestraald onder vriendelijke familie sferen. Inspiratie op doen? Bekijk de kroonluchters van onze beste merken: Clayre & Eef en Leitmotiv.

 

- Hulp nodig bij het selecteren van een lichtbron voor uw lamp, bekijk hier of uw lamp voldoet aan uw behoefte. -