LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Plafondlampen

Plafondlampen, plafondspots, en plafonnieres hangen allemaal aan uw .. juist, plafond. Bekijk bij LiL.nl het grote assortiment plafondlampen. Door de vele mogelijkheden in plafondlampen heeft u hier nog meer kans om een g... Lees meer


Plafondlampen, plafondspots, en plafonnieres hangen allemaal aan uw .. juist, plafond. Bekijk bij LiL.nl het grote assortiment plafondlampen. Door de vele mogelijkheden in plafondlampen heeft u hier nog meer kans om een geschikte lamp te vinden. Of u zoekt naar een klassiek, modern of karakteristieke plafondlamp bij LiL.nl heeft u hier ook nog ruime keuze tussen verschillende stijlen die aanwezig zijn in ons assortiment. Bij LiL.nl vindt u altijd een plafondlamp die past in uw interieur. Bekijk de plafondlampen van  PhilipsUrban Interiors en Paul Neuhaus op LiL.nl

Plafondlampen worden in de eerste plaats opgehangen om licht te geven. Een plafondlamp heeft ook een aantal andere functies. Zo zijn plafondlampen handig wanneer u een laag plafond heeft, aan een plafondlamp kunt u nooit uw hoofd stoten. Plafondlampen betoveren niet alleen uw plafond, maar ook uw interieur. Een plafondlamp, plafonnière is een sieraad voor aan uw plafond. Een plafonnière kan erg verschillen in stijl. Afhankelijk van de ruimte waar u de plafondlamp wil ophangen en de hoeveelheid licht die u wil creëren, kunt een plafondlamp kiezen. Vooral voor kleine ruimtes zijn plafondlampen ideaal. Toiletten, badkamers en keuken worden aangenaam verrast en krijgen een gezellige uitstraling met een plafonnière aan het plafond.