LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Tripodlampen

Helemaal blij worden wij van deze speelse driepootlampen! Ook wel tripodlampen. Strak en modern of juist met een vleugje nostalgie. Het design van de driepootlamp is geïnspireerd op de driepoten van landmeters. De dri... Lees meer

Filters
Merk
Categorie
Prijs
Kleur
Materiaal
Model

Helemaal blij worden wij van deze speelse driepootlampen! Ook wel tripodlampen. Strak en modern of juist met een vleugje nostalgie. Het design van de driepootlamp is geïnspireerd op de driepoten van landmeters. De driepootlampen zijn ontworpen met als doel een interieur te verrijken. Als de vloer niet helemaal egaal is, is dat geen probleem; een lamp met drie poten wiebelt nooit...

Behalve dat deze driepootlampen nooit wiebelen zijn ze ook erg stabiel doordat het zwaartepunt zich precies in het midden van de drie ver uit elkaar staande poten bevindt. Dus hond, kat of kinderen kunnen veilig bij deze tripodlampen in de kamer worden gelaten. Niet iedereen is echter overtuigd van het nut van de driepootconstructie. Vroeger gebruikten boeren tijdens het melken niet altijd een krukje met 3 of 4 poten, maar soms een krukje met slechts één poot; het melkkrukje. Maar de driepotenconstructie is niet alleen bedoeld om de stabiliteit te vergroten maar ook voor de look. De drie poten zorgen namelijk voor een strakke, stoere en moderne uitstraling die ieder eigentijds interieur perfect aanvult.