Adori speelgoed

adori-speelgoed
Adori speelgoed

Op deze pagina van de online dierenwinkel van LiL.nl vindt u erg leuk Adori speelgoed voor honden en katten. Gegarandeerd uren speelplezier met Adori speelgoed. Spelen met uw hond is niet alleen goed voor zijn conditie, maar is ook erg goed voor de band met je hond. Ook voor een kat is het erg leuk om af en toe even met het baasje te spelen.

 

Filters
Categorie
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -18%
  Kattenspeeltjes Set Roze - 4stuks - Adori - Kattenspeeltjes set roze - 4stuks - Adori
  4,95
  6.00
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Adori Categorie: Kattenspeeltjes Set Roze - 4stuks - Adori Kattenspeeltjes Set Roze - 4stuks - Adori //cdn.lil.nl/upload/22/products/237394/th2/kattenspeeltjes-set-roze---4stuks---adori[0].jpg Te koop voor 4,95. in_stock

  Een leuke set met verschillende kattenspeeltjes. Alle kattenspeeltjes zijn door het knisperende materiaal of door een rateltje erg populair bij katten. Met deze leuke roze kattenspeelgoed set heeft je kat altijd een leuke nieuwe verassing om mee te spelen. Alle kattenspeeltjes in deze set zijn ook erg geschikt voor kittens. Door de vrolijke kleuren zijn de kattenspeeltjes goed zichtbaar.

 • Best verkocht
  Kattenspeeltjes Set Geel - 4stuks - Adori - Kattenspeeltjes set geel - 4stuks - Adori
  5,59
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Adori Categorie: Kattenspeeltjes Set Geel - 4stuks - Adori Kattenspeeltjes Set Geel - 4stuks - Adori //cdn.lil.nl/upload/22/products/237396/th2/kattenspeeltjes-set-geel---4stuks---adori[0].jpg Te koop voor 5,59. in_stock

  Een leuke set met verschillende kattenspeeltjes. Alle kattenspeeltjes zijn door het knisperende materiaal of door een rateltje erg populair bij katten. Met deze leuke gele kattenspeelgoed set heeft je kat altijd een leuke nieuwe verassing om mee te spelen. Alle kattenspeeltjes in deze set zijn ook erg geschikt voor kittens. Door de vrolijke kleuren zijn de kattenspeeltjes goed zichtbaar.

 • Best verkocht
  -43%
  Speeltouw Katoen - Blauw, Wit - 60cm - Adori - Speeltouw katoen - Blauw, Wit - 60cm - Adori (SALE)
  2,28
  4.00
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Adori Categorie: Speeltouw Katoen - Blauw, Wit - 60cm - Adori Speeltouw Katoen - Blauw, Wit - 60cm - Adori //cdn.lil.nl/upload/22/products/237422/th2/speeltouw-katoen---blauw-wit---60cm---adori-sale[0].jpg Te koop voor 2,27. in_stock

  Iedere hond is gek op een speeltouw. Leuke bijkomstigheid is dat een speeltouw ook erg goed is voor het gebit van uw hond. Het gewicht van dit speeltouw is 390 gram. Een speeltouw is een leuke manier om het gebit van uw hond te reinigen. Om het speeltouw schoon en hygienisch te houden raden wij u aan om het touw af en toe in de wasmachine te reinigen op 30 graden. Verkrijgbaar in meerdere afmetingen.

De vele Adori speeltouwen, de bekende Adori Skinny hondenspeeltjes en nog veel meer. Je vindt het allemaal bij LiL.nl; de online dierenwinkel voor al uw Adori speelgoed voor honden en katten. Kijk ook eens op de andere pagina's van Adori voor nog meer leuke en natuurlijk goede Adori producten.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up