LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Aerocover Gehele Collectie

De beschermende tuinmeubelhoezen van AeroCover zijn uniek in de markt. Ben je opzoek naar een hoes voor je BBQ, Loungeset of de Parasol? de hoezen van Aerocover passen altijd en zijn geschikt ... Lees meer

Filters
Categorie
Prijs
Kleur
Model

De beschermende tuinmeubelhoezen van AeroCover zijn uniek in de markt. Ben je opzoek naar een hoes voor je BBQ, Loungeset of de Parasol? de hoezen van Aerocover passen altijd en zijn geschikt voor alle soorten tuinmeubelen. De Beschermhoezen zijn voorzien van een rijgkoord met een stopper aan twee kanten van de hoes, hiermee sluit je eenvoudig en 100% waterdicht de tuinmeubels mee af. Alle Tuinhoezen zijn voorzien van een opbergtas zodat ook buiten het seizoen om de hoezen netjes kunnen worden opgeborgen.