Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


ARC Marine regisseursstoelen

ARC Marine heeft een breed aanbod aan regisseursstoelen. Deze regisseursstoelen zijn ideaal voor op de boot of in de tuin. Op LiL.nl kunt u nu kiezen uit een heleboel verschillende kleuren regisseursstoelen. Ook kunt u hier t... Lees meer


ARC Marine heeft een breed aanbod aan regisseursstoelen. Deze regisseursstoelen zijn ideaal voor op de boot of in de tuin. Op LiL.nl kunt u nu kiezen uit een heleboel verschillende kleuren regisseursstoelen. Ook kunt u hier terecht voor de zogenaamde stuurstoelen. Dit zijn hoge regisseursstoelen die ideaal zijn voor de bestuurder van het schip of te gebruiken als barkruk in huis of tuin!

Sinds 1973 levert ARC Marine al betrouwbare boot- en tuinartikelen. De regisseursstoelen van ARC Marine zijn van een hoogwaardige kwaliteit en ideaal te gebruiken voor op het dek of in de tuin. De stoelen van ARC Marine worden altijd gemaakt van duurzame materialen die ervoor zorgen dat de stoelen lang meegaan in weer en wind. Ook zijn zowel de regisseursstoelen als de stuurstoelen inklapbaar zodat deze gemakkelijk opgeborgen kunnen worden op de boot of in uw schuur.