LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


ARC Marine stoelen

De stoelen van ARC Marine zijn gemaakt van duurzame producten, als teakhout. Teakhout staat bekend om haar kwaliteit en heeft maar weinig onderhoud nodig. De meeste stoelen van ARC Marine zijn zowel geschikt voor op het dek al... Lees meer

Filters
Categorie
Prijs
Kleur
Model

De stoelen van ARC Marine zijn gemaakt van duurzame producten, als teakhout. Teakhout staat bekend om haar kwaliteit en heeft maar weinig onderhoud nodig. De meeste stoelen van ARC Marine zijn zowel geschikt voor op het dek als in de tuin en kunnen hier dus het gehele jaar blijven staan, zonder dat de stoelen vergaan door het weer. Wilt u de stoelen toch naar binnen halen tijdens de winters? Veel stoelen van ARC Marine zijn gemakkelijk op te klappen zodat deze weinig ruimte in beslag nemen en goed opgeborgen kunnen worden.

ARC Marine bestaat al sinds 1973 en was aanvankelijk alleen bekend bij mensen met een boot of degene die grote interesse hadden in de watersport. Tegenwoordig levert ARC Marine nog steeds exclusieve artikelen voor op de boot, maar heeft zij ook een ruim assortiment aan tuinartikelen. Van tuintafels tot tuinstoelen en verlichting dat zowel op de boot als in de tuin gebruikt kan worden. ARC Marine staat voor kwaliteit en duurzaamheid en zorgt ervoor dat u ook kunt profiteren van de duurzame collectie van ARC Marine.