ARC Marine tafels

Naast dat ARC Marine veel scheepsbenodigdheden aanbiedt, kunt u hier ook terecht voor tafels. De meeste tafels van ARC Marine zijn onder andere geschikt voor in de tuin, maar ook voor op het dek van uw boot. Een aantal tuintaf... Lees meer

Filters
Categorie
Prijs
Kleur
Model

Naast dat ARC Marine veel scheepsbenodigdheden aanbiedt, kunt u hier ook terecht voor tafels. De meeste tafels van ARC Marine zijn onder andere geschikt voor in de tuin, maar ook voor op het dek van uw boot. Een aantal tuintafels zijn inklapbaar zodat deze niet onnodig ruimte in hoeven te nemen en u deze gemakkelijk kunt opbergen. Buiten dat zijn ook de meeste tafels van ARC Marine gemaakt van teakhout. Teakhout is erg duurzaam en staat voor kwaliteit. Tuinmeubelen gemaakt van teakhout blijven in weer en wind altijd mooi, zonder dat deze echt onderhouden hoeven te worden.

ARC Marine is sinds 1973 onder een grote groep mensen een waar begrip als het gaat om scheepsartikelen. Tegenwoordig kunt u op LiL.nl ook al terecht voor de meest duurzame en betrouwbare tuinartikelen van ARC Marine. ARC Marine levert prachtige tuinstoelen, maar ook tafels voor in de tuin of op het dek. ARC Marine is een merk dat niet alleen denkt aan een mooi design voor de tafels, maar let hierbij ook op waar een artikel voor gebruikt wordt. Zo zijn veel tuinartikelen van ARC Marine gemaakt van teakhout of andere duurzame houtsoorten wat ervoor zorgt dat u weinig onderhoud heeft aan deze artikelen.