Butik bijzettafels

butik-bijzettafels
Butik bijzettafels

De bijzettafels van Butik zijn niet alleen mooi vormgegeven ze zijn ook zeer praktisch! De verschillende bijzettafels kunnen worden gebruikt als: koffietafel, salontafel, voetensteun en/of dienblad. Butik staat voor designvolle meubels en woonaccessoires leveren tegen een betaalbare prijs. Hierbij spelen ze in op de laatste woontrends en geven hier een eigen draai aan. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de strakke, maar eenvoudige bijzettafels – Perfect Pure en de praktische bijzettafels – Robin.

Filters
Categorie
Prijs
Levertijd
Model
Sale

 • -10%
  Bijzettafel - Perfect Pure - medium - grijs - Butik Living - Butik bijzettafel Perfect Pure Medium Grijs
  57,76
  64.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Butik Categorie: Bijzettafel - Perfect Pure - medium - grijs - Butik Living Bijzettafel - Perfect Pure - medium - grijs - Butik Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/352867/th2/butik-bijzettafel-perfect-pure-medium-grijs[0].jpg Te koop voor 57,76. in_stock de bijzettafel Perfect Pure Medium Butik is voorzien van 4 poten. De tafel is 60 cm breed en diep en heeft een hoogte van 43,5 cm. de bijzettafel heeft een strak maar eenvoudig design en de bijzettafel is makkelijk verplaatsbaar. de bijzettafel is verkrijgbaar in een kleine, middelgrote of grote versie. Daarbij is het blad in het wit, grijs en hout verkrijgbaar. Hierdoor is de bijzettafel in bijna elke inrichting toepasbaar.
  Bijzettafel - Perfect Pure - small - grijs - Butik Living - Bijzettafel - Perfect Pure - small - grijs - Butik Living
  59,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Butik Categorie: Bijzettafel - Perfect Pure - small - grijs - Butik Living Bijzettafel - Perfect Pure - small - grijs - Butik Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/352864/th2/bijzettafel---perfect-pure---small---grijs---butik-living[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  De bijzettafel Perfect Pure Small Butik is voorzien van 4 poten. De tafel is 60 cm breed en diep en heeft een hoogte van 27,5 cm. de bijzettafel heeft een strak maar eenvoudig design en de bijzettafel is makkelijk verplaatsbaar. de bijzettafel is verkrijgbaar in een kleine, middelgrote of grote versie. Daarbij is het blad in het wit, grijs en hout verkrijgbaar. Hierdoor is de bijzettafel in bijna elke inrichting toepasbaar.

 • Best verkocht
  Bijzettafel - Woodylicious - set - Butik Living - Bijzettafel - Woodylicious - set - Butik Living
  95,50
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Butik Categorie: Bijzettafel - Woodylicious - set - Butik Living Bijzettafel - Woodylicious - set - Butik Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/352002/th2/bijzettafel---woodylicious---set---butik-living[0].jpg Te koop voor 95,50. in_stock De Woodyliciouw bijzettafel set van Butik bestaat uit drie verschillende tafels van verschillende hoogtes en diameters. De voet heeft een opvallend driepotig design en heeft een houten onderstel en -blad. Je kunt de tafels op heel veel verschillende manieren combineren of verderdelen over je inrichting.
 • Best verkocht
  Bijzettafel - Winay - small - wit - Butik Living - Butik Bijzettafel Winay Small Wit
  69,95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Butik Categorie: Bijzettafel - Winay - small - wit - Butik Living Bijzettafel - Winay - small - wit - Butik Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/352004/th2/butik-bijzettafel-winay-small-wit[0].jpg Te koop voor 69,95. in_stock De Winay bijzettafel van Butik is 48 cm hoog en 45 cm breed en diep, en zijn onderstel is gemaakt van eikenhout die zorgt voor extra stevigheid. de bijzettafel is in 2 kleuren verkrijgbaar(Bruin en Wit).
 • Best verkocht
  Bijzettafel - Knock on Wood - wit - Butik Living - Butik Bijzettafel set Knock on Wood Wit
  89,90
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Butik Categorie: Bijzettafel - Knock on Wood - wit - Butik Living Bijzettafel - Knock on Wood - wit - Butik Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/352000/th2/butik-bijzettafel-set-knock-on-wood-wit[0].jpg Te koop voor 89,90. in_stock Deze bijzettafel Knock on Wood van Butik is een zeer moderne, praktische bijzettafel en komt in een setje van 3 stuks. De tafels zijn in verschillende maten verkrijgbaar dus ook perfect om met elkaar te combineren.
  Bijzettafel - Robin - rond - large - hout - - Butik Living - Butik Bijzettafel Rond Robin Large Hout
  59,-
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Butik Categorie: Bijzettafel - Robin - rond - large - hout - - Butik Living Bijzettafel - Robin - rond - large - hout - - Butik Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/351997/th2/butik-bijzettafel-rond-robin-large-hout[0].jpg Te koop voor 59,00. in_stock De bijzettafel Robin Large is voorzien van 4 poten. Hij is verkrijgbaar in 3 verschillende groottes. Doordat hij een onderstel heeft van massief eikenhouten is hij ook nog extra stevig.
  Salontafel - Perfect Pure - large - wit - Butik Living - Butik salontafel Perfect Pure Large Wit
  68,95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Butik Categorie: Salontafel - Perfect Pure - large - wit - Butik Living Salontafel - Perfect Pure - large - wit - Butik Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/352868/th2/butik-salontafel-perfect-pure-large-wit[0].jpg Te koop voor 68,95. in_stock de bijzettafel Perfect Pure Large Butik is voorzien van 4 poten. De tafel is 80 cm breed en diep en heeft een hoogte van 35,5 cm. de bijzettafel heeft een strak maar eenvoudig design en de bijzettafel is makkelijk verplaatsbaar. de bijzettafel is verkrijgbaar in een kleine, middelgrote of grote versie. Daarbij is het blad in het wit, grijs en hout verkrijgbaar. Hierdoor is de bijzettafel in bijna elke inrichting toepasbaar.
  Bijzettafel - Perfect Pure - small - wit - Butik Living - Butik bijzettafel Perfect Pure Small Wit
  48,83
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Butik Categorie: Bijzettafel - Perfect Pure - small - wit - Butik Living Bijzettafel - Perfect Pure - small - wit - Butik Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/352862/th2/butik-bijzettafel-perfect-pure-small-wit[0].jpg Te koop voor 48,83. in_stock de bijzettafel Perfect Pure Small Butik is voorzien van 4 poten. De tafel is 60 cm breed en diep en heeft een hoogte van 27,5 cm. de bijzettafel heeft een strak maar eenvoudig design en de bijzettafel is makkelijk verplaatsbaar. de bijzettafel is verkrijgbaar in een kleine, middelgrote of grote versie. Daarbij is het blad in het wit, grijs en hout verkrijgbaar. Hierdoor is de bijzettafel in bijna elke inrichting toepasbaar.
  Bijzettafel - Winay - small - hout - Butik Living - Butik Bijzettafel Winay Small Hout
  56,98
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Butik Categorie: Bijzettafel - Winay - small - hout - Butik Living Bijzettafel - Winay - small - hout - Butik Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/352003/th2/butik-bijzettafel-winay-small-hout[0].jpg Te koop voor 56,98. in_stock De Winay bijzettafel van Butik is 48 cm hoog en 45 cm breed en diep, en zijn onderstel is gemaakt van eikenhout die zorgt voor extra stevigheid. de bijzettafel is in 2 kleuren verkrijgbaar(Bruin en Wit).
 • -2%
  Bijzettafel - Robin - rond - small - zwart - Butik Living - Butik Bijzettafel Rond Robin Small Zwart
  49,-
  49.95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Butik Categorie: Bijzettafel - Robin - rond - small - zwart - Butik Living Bijzettafel - Robin - rond - small - zwart - Butik Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/351986/th2/butik-bijzettafel-rond-robin-small-zwart[0].jpg Te koop voor 49,00. in_stock de bijzettafel Robin Small Butik is voorzien van 4 poten. de bijzettafel is verkrijgbaar in 3 verschillende groottes. Doordat de bijzettafel een onderstel heeft van massief eikenhouten is de bijzettafel ook nog extra stevig.
 • -23%
  Bijzettafel - Robin - rond - medium - zwart - Butik Living - Butik Bijzettafel Rond Robin Medium Zwart
  42,55
  54.95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Butik Categorie: Bijzettafel - Robin - rond - medium - zwart - Butik Living Bijzettafel - Robin - rond - medium - zwart - Butik Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/351991/th2/butik-bijzettafel-rond-robin-medium-zwart[0].jpg Te koop voor 42,55. in_stock de bijzettafel Robin Medium Butik is voorzien van 4 poten. de bijzettafel is verkrijgbaar in 3 verschillende groottes. Doordat de bijzettafel een onderstel heeft van massief eikenhouten is de bijzettafel ook nog extra stevig.
  Bijzettafel - Robin - rond - small - hout - Butik Living - Butik Bijzettafel Rond Robin Small Hout
  42,99
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Butik Categorie: Bijzettafel - Robin - rond - small - hout - Butik Living Bijzettafel - Robin - rond - small - hout - Butik Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/351988/th2/butik-bijzettafel-rond-robin-small-hout[0].jpg Te koop voor 42,99. in_stock De bijzettafel Robin Small is voorzien van 4 poten. Hij is verkrijgbaar in 3 verschillende groottes. Doordat hij een onderstel heeft van massief eikenhouten is hij ook nog extra stevig.
  Bijzettafel - Robin - rond -large - bruin - Butik Living - Butik Bijzettafel Rond Robin Large Bruin
  39,77
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Butik Categorie: Bijzettafel - Robin - rond -large - bruin - Butik Living Bijzettafel - Robin - rond -large - bruin - Butik Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/351998/th2/butik-bijzettafel-rond-robin-large-bruin[0].jpg Te koop voor 39,77. in_stock de bijzettafel Robin Butik is voorzien van 4 poten. de bijzettafel is verkrijgbaar in 3 verschillende groottes en 4 verschillende kleuren. Doordat de bijzettafel een onderstel heeft van massief eikenhouten is de bijzettafel ook nog extra stevig.
  Bijzettafel - Robin - rond - medium - rood - Butik Living - Butik Bijzettafel Rond Robin Medium Rood
  54,-
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Butik Categorie: Bijzettafel - Robin - rond - medium - rood - Butik Living Bijzettafel - Robin - rond - medium - rood - Butik Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/351992/th2/butik-bijzettafel-rond-robin-medium-rood[0].jpg Te koop voor 54,00. in_stock de bijzettafel Robin Medium Butik is voorzien van 4 poten. de bijzettafel is verkrijgbaar in 3 verschillende groottes. Doordat de bijzettafel een onderstel heeft van massief eikenhouten is de bijzettafel ook nog extra stevig.
  Salontafel Quin - wit - Butik Living - Salontafel Quin - wit - Butik Living
  159,95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Butik Categorie: Salontafel Quin - wit - Butik Living Salontafel Quin - wit - Butik Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/422590/th2/salontafel-quin---wit---butik-living[0].jpg Te koop voor 159,95. in_stock

  Ovale retro salontafel Quin van Butik is een leuke tafel voor in de serre of woonkamer. Deze salontafel is geschikt voor het retro interieur of een interieur waarbij veel gebruik wordt gemaakt van hout, textiel een lichte kleuren. In totaal is deze salontafel 120 cm lang, 70 cm breed en 35 cm hoog. Het witte tafelblad is gemaakt van 18 mm dikke gelakte MDF en de poten van 5 cm bij 2,2 cm zijn vervaardigd van solide eikenhout.

  Bijzettafel - Robin - rond - small- bruin - Butik Living - Butik Bijzettafel Rond Robin Small Bruin
  42,-
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Butik Categorie: Bijzettafel - Robin - rond - small- bruin - Butik Living Bijzettafel - Robin - rond - small- bruin - Butik Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/351989/th2/butik-bijzettafel-rond-robin-small-bruin[0].jpg Te koop voor 42,00. in_stock de bijzettafel Robin Small Butik is voorzien van 4 poten. de bijzettafel is verkrijgbaar in 3 verschillende groottes. Doordat de bijzettafel een onderstel heeft van massief eikenhouten is de bijzettafel ook nog extra stevig.
  Salontafel - Perfect Pure - Medium - Hout - Butik Living - Butik bijzettafel Perfect Pure Medium Hout
  64,-
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Butik Categorie: Salontafel - Perfect Pure - Medium - Hout - Butik Living Salontafel - Perfect Pure - Medium - Hout - Butik Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/352866/th2/butik-bijzettafel-perfect-pure-medium-hout[0].jpg Te koop voor 64,00. in_stock De bijzettafel Perfect Pure Medium is voorzien van 4 poten. De tafel is 60 cm breed en diep en heeft een hoogte van 43,5 cm. Hij heeft een strak maar eenvoudig design en hij is makkelijk verplaatsbaar. Hij is verkrijgbaar in een kleine, middelgrote of grote versie. Daarbij is het blad in het wit, grijs en hout verkrijgbaar. Hierdoor is hij in bijna elke inrichting toepasbaar.
  Salontafel - Perfect Pure - Large - Hout - Butik Living - Butik salontafel Perfect Pure Large Hout
  79,95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Butik Categorie: Salontafel - Perfect Pure - Large - Hout - Butik Living Salontafel - Perfect Pure - Large - Hout - Butik Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/352869/th2/butik-salontafel-perfect-pure-large-hout[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock De bijzettafel Perfect Pure Large is voorzien van 4 poten. De tafel is 80 cm breed en diep en heeft een hoogte van 35,5 cm. Hij heeft een strak maar eenvoudig design en hij is makkelijk verplaatsbaar. Hij is verkrijgbaar in een kleine, middelgrote of grote versie. Daarbij is het blad in het wit, grijs en hout verkrijgbaar. Hierdoor is hij in bijna elke inrichting toepasbaar.
  Bijzettafel - Robin - rond - large - rood - Butik Living - Butik Bijzettafel Rond Robin Large Rood
  59,-
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Butik Categorie: Bijzettafel - Robin - rond - large - rood - Butik Living Bijzettafel - Robin - rond - large - rood - Butik Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/351996/th2/butik-bijzettafel-rond-robin-large-rood[0].jpg Te koop voor 59,00. in_stock de bijzettafel Robin Large Butik is voorzien van 4 poten. de bijzettafel is verkrijgbaar in 3 verschillende groottes. Doordat de bijzettafel een onderstel heeft van massief eikenhouten is de bijzettafel ook nog extra stevig.
  Salontafel Trifecta - Wi - Butik Living - Salontafel Trifecta - Wi - Butik Living
  119,95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Butik Categorie: Salontafel Trifecta - Wi - Butik Living Salontafel Trifecta - Wi - Butik Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/417889/th2/salontafel-trifecta---wi---butik-living[0].jpg Te koop voor 119,95. in_stock

  Salontafel Trifecta - Wi - Butik Living 

  Retro salontafel Trifecta van Butik is ideaal voor de woonkamer of serre. Deze salontafel past mooi binnen een retro interieur of een interieur waarbij veel gebruik wordt gemaakt van hout, textiel een lichte kleuren. In totaal is deze salontafel 95 cm breed en 35 cm hoog. Ieder uiteinde is 35 cm breed. Het witte tafelblad is gemaakt van 18 mm dikke gelakte MDF en de poten van 5 cm bij 2,2 cm zijn vervaardigd van solide eikenhout. De hoeken van het tafelblad zijn rond, hetgeen het geheel vloeiend en organisch doet overkomen en daarnaast veiliger is, bijvoorbeeld voor kleine kinderen.

  Bijzettafel - Knock on Wood - grijs - Butik Living - Butik Bijzettafel set Knock on Wood Grijs
  69,-
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Butik Categorie: Bijzettafel - Knock on Wood - grijs - Butik Living Bijzettafel - Knock on Wood - grijs - Butik Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/352001/th2/butik-bijzettafel-set-knock-on-wood-grijs[0].jpg Te koop voor 69,00. in_stock Deze bijzettafel Knock on Wood van Butik is een zeer moderne, praktische bijzettafel en komt in een setje van 3 stuks. De tafels zijn in verschillende maten verkrijgbaar dus ook perfect om met elkaar te combineren.
  Salontafel - Perfect Pure - Small- Hout - Butik Living - Butik bijzettafel Perfect Pure Small Hout
  59,-
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Butik Categorie: Salontafel - Perfect Pure - Small- Hout - Butik Living Salontafel - Perfect Pure - Small- Hout - Butik Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/352863/th2/butik-bijzettafel-perfect-pure-small-hout[0].jpg Te koop voor 59,00. in_stock De bijzettafel Perfect Pure Small is voorzien van 4 poten. De tafel is 60 cm breed en diep en heeft een hoogte van 27,5 cm. Hij heeft een strak maar eenvoudig design en hij is makkelijk verplaatsbaar. Hij is verkrijgbaar in een kleine, middelgrote of grote versie. Daarbij is het blad in het wit, grijs en hout verkrijgbaar. Hierdoor is hij in bijna elke inrichting toepasbaar.
  Salontafel - Helvig - Beige - - Butik Living - Salontafel - Helvig - Beige - - Butik Living
  399,-
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Butik Categorie: Salontafel - Helvig - Beige - - Butik Living Salontafel - Helvig - Beige - - Butik Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/444986/th2/salontafel---helvig---beige-----butik-living[0].jpg Te koop voor 399,00. in_stock

  Deze retro salontafel heeft een breed tafelblad en 4 diepe lade's waar je al je spullen kwijt kunt. De salontafel Helvig is voorzien van vloerbescherming. Gemaakt van MDF en solide eikenhout, afgewerkt met eiken fineerhout. Mooi in combinatie met een vloerkleed of ander meubel van solide eikenhout uit de collectie van Butik Living.

  Bijzettafel - Cubo - small - rood - Butik Living - Butik Bijzettafel Cubo Small Rood
  49,95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Butik Categorie: Bijzettafel - Cubo - small - rood - Butik Living Bijzettafel - Cubo - small - rood - Butik Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/352393/th2/butik-bijzettafel-cubo-small-rood[0].jpg Te koop voor 49,95. in_stock de bijzettafel Cubo van Butik is zeer handig en uniek doordat haar tafelblad afneembaar is en kan dus vervolgens als dienblad gebruikt worden. De tafel is alleen in het rood en in 2 maten verkrijgbaar.
  Salontafel - Marrakesh - oranje - Butik Living - Salontafel Marrakesh Oranje
  34,96
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Butik Categorie: Salontafel - Marrakesh - oranje - Butik Living Salontafel - Marrakesh - oranje - Butik Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/352834/th2/salontafel-marrakesh-oranje[0].jpg Te koop voor 34,96. in_stock

  Deze bijzettafel Marrakesh is een leuk bijzettafeltje dat in vele inrichtingen toepasbaar is. Of u nu een moderne woning, klassieke woning of kinderkamer in moet richten voor elke inrichting is er een toepasselijke kleur beschikbaar. De gespiegelde glasplaat geeft het tafeltje een extra effect als u er bijvoorbeeld foto's of servies op zet. De salontafel Marrakesh is te verkrijgen in verschillende kleuren.

  Salontafel - Marrakesh - rood - Butik Living - Salontafel Marrakesh Rood
  34,96
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Butik Categorie: Salontafel - Marrakesh - rood - Butik Living Salontafel - Marrakesh - rood - Butik Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/352828/th2/salontafel-marrakesh-rood[0].jpg Te koop voor 34,96. in_stock

  Deze bijzettafel Marrakesh is een leuk bijzettafeltje dat in vele inrichtingen toepasbaar is. Of u nu een moderne woning, klassieke woning of kinderkamer in moet richten voor elke inrichting is er een toepasselijke kleur beschikbaar. De gespiegelde glasplaat geeft het tafeltje een extra effect als u er bijvoorbeeld foto's of servies op zet. De salontafel Marrakesh is te verkrijgen in verschillende kleuren.

  Bijzettafel - Perfect Pure - large - grijs - Butik Living - Butik salontafel Perfect Pure Large Grijs
  79,95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Butik Categorie: Bijzettafel - Perfect Pure - large - grijs - Butik Living Bijzettafel - Perfect Pure - large - grijs - Butik Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/352870/th2/butik-salontafel-perfect-pure-large-grijs[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock de bijzettafel Perfect Pure Large Butik is voorzien van 4 poten. De tafel is 80 cm breed en diep en heeft een hoogte van 35,5 cm. de bijzettafel heeft een strak maar eenvoudig design en de bijzettafel is makkelijk verplaatsbaar. de bijzettafel is verkrijgbaar in een kleine, middelgrote of grote versie. Daarbij is het blad in het wit, grijs en hout verkrijgbaar. Hierdoor is de bijzettafel in bijna elke inrichting toepasbaar.
  Salontafel - Marrakesh - groen - Butik Living - Salontafel Marrakesh Groen
  34,95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Butik Categorie: Salontafel - Marrakesh - groen - Butik Living Salontafel - Marrakesh - groen - Butik Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/352836/th2/salontafel-marrakesh-groen[0].jpg Te koop voor 34,95. in_stock

  Deze bijzettafel Marrakesh is een leuk bijzettafeltje dat in vele inrichtingen toepasbaar is. Of u nu een moderne woning, klassieke woning of kinderkamer in moet richten voor elke inrichting is er een toepasselijke kleur beschikbaar. De gespiegelde glasplaat geeft het tafeltje een extra effect als u er bijvoorbeeld foto's of servies op zet. De salontafel Marrakesh is te verkrijgen in verschillende kleuren.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up