Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Clayre & Eef collectie

Nieuwste Clayre & Eef collectie collectie


Clayre & Eef collectie

Clayre & Eef
Clayre & Eef is het merk dat zich kenmerkt met producten met een landelijke en brocante stijl. De producten van Clayre & Eef zijn daardoor zeer decoratief en mooi om te zien. Clayre & Eef maakt veel gebruik van gietijzer, waardoor de nieuwe producten een oude uitstraling krijgen. Prachtig! Clayre & Eef heeft een fraaie collectie die bestaat uit onder andere dressboys, woon- en badkameraccessoires, fotolijsten en klokken. 

Clayre & Eef collectie
De huidige collectie van Clayre & Eef is uitgegroeid tot een compleet assortiment van woonaccessoires die van je huis een thuis maken! De meeste ontwerpen van de Clayre & Eef producten worden nog met de hand getrekend en geschilderd en hebben een charmante en brocante sfeer, typisch voor het merk Clayre & Eef. De landelijke en nostalgische Clayre & Eef-stijl kent zijn oorsprog in het Limburgse dorpje Haelen.