ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl
 • Vredeweg 46
 • 1505 HH Zaandam
 • - info@lil.nl
 • - 075 - 615 24 22
 • Openingstijden klantenservice:
 • Ma t/m Vr 09.00 - 21.00
 • Zaterdag 10.00 - 17.00

Contigo drinkflessen

De drinkflessen van Contigo zijn erg handig voor mee naar werk, in de auto of in de sportschool.  Zo heeft u altijd drinken bij de hand en ze zijn makkelijk bij te vullen!  Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus kies uw favoriet en geniet!

Filters
Categorie
Prijs
Model
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -5%
  Thermosbeker - Pinnacle - 0,3 Liter - Latte - Contigo - Thermosbeker - Pinnacle - 0,3 Liter - Latte - Contigo
  28,45
  29.95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Contigo Categorie: Thermosbeker - Pinnacle - 0,3 Liter - Latte - Contigo Thermosbeker - Pinnacle - 0,3 Liter - Latte - Contigo //cdn.lil.nl/upload/22/products/487769/th2/thermosbeker-pinnacle---autoseal---300ml---latte---contigo[0].jpg Te koop voor 28,45. in_stock

  Nieuw Pinnacle: Contigo's kleinste thermische beker 

  De Contigo AUTOSEAL technologie garandeert een 100% mors- en lekvrije drinkervaring door automatisch te sluiten na elke slok: druk zachtjes om te drinken en laat los om te sluiten. De Pinnacle drinkbekers beschikken over vacuümgeïsoleerde technologie, die warme dranken tot 3 uur lang warm en koude dranken tot 10 uur lang koud houdt. Het deksel buigt open om het reinigen te vergemakkelijken en er zijn geen losse onderdelen.

  Hoogte: 16,5cm
  Hoogte zonder deksel: 13,5cm 
  Diameter 7cm

 • Best verkocht
  Drinkfles - Sapphire jaws - Contigo - Drinkfles - Sapphire jaws - Contigo
  19,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Contigo Categorie: Drinkfles - Sapphire jaws - Contigo Drinkfles - Sapphire jaws - Contigo Te koop voor 19,95. in_stock De Contigo drinkbekers met het AUTOSEAL-systeem zijn 100% lekvrij en spatvrij. Verder is het AUTOSEAL-systeem gebruiksvriendelijk. Het systeem zorgt voor één hand gebruiks systeem. Drukken is drinken, loslaten is sluiten. De drinkbekers Gizmo Sip metOSEAL Systeem zijn ideaal voor kinderen. Dankzij zijn 100% lekvrije en spatvrije systeem het beste maatje voor kinderen en mama. Verwijder eerst het klepje alvorens te kunnen drinken. Na gebruik klepje dicht voor hygiënischer gebruik. Het draaghendelvan zacht anti slip sliconen zodat het de huid niet zal beschadigen. Draai het deksel geheel open om de beker gemakkelijk schoon te maken. De Contigo Gizmo Sip is BPA vrij en mag in de vaatwasser gebruikt worden. Inhoud 420 ml.
 • Best verkocht
  Drinkfles en Voedselpotje Kids - Oranje - Contigo - Drinkfles en Voedselpotje Kids - Oranje - Contigo
  49,90
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Contigo Categorie: Drinkfles en Voedselpotje Kids - Oranje - Contigo Drinkfles en Voedselpotje Kids - Oranje - Contigo //cdn.lil.nl/upload/22/products/174779/th2/drinkfles-en-voedselpotje-kids---oranje---contigo-sale[0].jpg Te koop voor 49,90. in_stock 5.0

  Met deze set heeft alles bij de hand. De handige drinkfles voor een heerlijk drankje, warm of koud, en het handige voedselpotje voor het middaghapje. Deze set van het merk Contigo is ideaal voor onderweg. De drinkfles en het voedselpotje zijn gemaakt van roestvrij staal zodat eten en drinken op gewenste temperatuur blijft. Het voedselpotje houdt voedsel zelfs maar liefst 5 uur lang warm. Ook is deze set voorzien van handige technische snufjes. Zo kan de drinfles met één hand worden bediend. Door de knop in te drukken opent de drinkbeker zich en door deze weer los te laten sluit de drinkbeker zich weer. Met deze set van Contigo heeft u eten en drinken op temperatuur terwijl u onderweg bent.

  Drinkfles - Transit - Rvs - Contigo - Drinkfles - Transit - Rvs - Contigo
  29,45
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Contigo Categorie: Drinkfles - Transit - Rvs - Contigo Drinkfles - Transit - Rvs - Contigo //cdn.lil.nl/upload/22/products/487738/th2/thermische-drinkbeker-transit---rvs---autoseal---470ml---contigo[0].jpg Te koop voor 29,45. in_stock 4.0

  Het CLEANGUARDTM lid is een noviteit van Contigo. Door deze te draaien dek je het drinkreservoir af zodat deze schoon blijft en tegelijk vergrendel je de AUTOSEAL-knop, zodat deze niet per ongeluk ingedrukt kan worden. Het AUTOSEAL-systeem zorgt ervoor dat je niet morst en dat de beker niet lekt. De drukknop bedien je met één vinger: zachtjes duwen om te drinken, loslaten om te sluiten. De beker is voorzien van een speciale vacuüm isolatietechniek met dubbele RVS-wand. Koffie of thee blijft vijf uur warm, koude dranken tot twaalf uur gekoeld.

  • H: 21,5 cm
  • H zonder deksel: 18 cm
  • Diameter : 7,5 cm


  Let op: de drank waarvan u dadelijk gaat genieten, is zeer heet. Wees daarom altijd voorzichtig voor de beste resultaten.

  Houd de beker uit de buurt van kinderen wanneer hij gevuld is met hete vloeistoffen.
  Controleer voor u gaat drinken of het deksel goed is vastgeschroefd op de behuizing en volledig is vastgedraaid. Nadat u het deksel erop hebt gedraaid, moet u altijd de knop indrukken om de druk te verminderen.
  Als u de beker met kokende vloeistof vult, laat de vloeistof dan minstens 3 minuten afkoelen voordat u het deksel sluit.

  Vermijd het accidenteel indrukken van de knop door hem verwijderd te houden van andere voorwerpen.
  Niet te vol doen. Vloeistoffen schenken tot net onder de schroefdraad van de behuizing.
  Niet gebruiken in de microgolfoven of diepvriezer.
  Geen reinigingsmiddelen gebruiken op basis van bleekmiddel, chloor, schuurmiddelen en/of andere agressieve chemicaliën.

  Aanbevelingen voor gebruik
  Geschikt voor  koude en warme dranken.
  Het AUTOSEAL®-deksel dat bij uw nieuwe aankoop werd geleverd, past uitsluitend op uw nieuwe Contigo®-beker. Het is niet bedoeld om op een ander product te worden gebruikt.
  Om het deksel gemakkelijk en veilig dicht te schroeven, plaatst u het bovenop de beker. Druk lichtjes naar beneden terwijl u naar links draait tot u een klik hoort en het deksel op zijn plaats zit. Draai het deksel daarna naar rechts om het vast te schroeven.
  In gesloten positie kan de AUTOSEAL®-knop niet worden ingedrukt. Deze sluitfunctie is ontworpen om te voorkomen dat de drukknop onbedoeld wordt ingedrukt wanneer de beker vol is. Het CLEANGUARDTM lid beschermt het drinkreservoir en vergrendelt de AUTOSEAL®-Knop. Door deze te draaien dek je het drinkreservoir af zodat deze schoon blijft en tegelijk vergrendel je de AUTOSEAL®-knop, zodat deze niet per ongeluk ingedrukt kan worden. 

  Reinigingsinstructies
  De deksels zijn vaatwasserbestendig.
  Klik de binnenkant open om het deksel makkelijker te reinigen. Breng het terug in sluitpositie alvorens te drinken.
  Was alle onderdelen voor gebruik met de hand af in zeepsop. Grondig afspoelen en afdrogen. Altijd opbergen zonder deksel.
  Als u een beker hebt gekocht met een behuizing van geborsteld roestvrij staal (geen gekleurde of gelakte behuizing), is de behuizing vaatwasserbestendig.
  Als u een beker hebt gekocht met een gekleurde of gelakte behuizing, raden we aan om de behuizing met de hand af te wassen.

 • -16%
  Drinkfles - Swish - Pink peach - Contigo - Drinkfles - Swish - Pink peach - Contigo
  15,95
  18.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Contigo Categorie: Drinkfles - Swish - Pink peach - Contigo Drinkfles - Swish - Pink peach - Contigo //cdn.lil.nl/upload/22/products/487762/th2/waterfles-swish---autoseal-500-ml---pink-peach---contigo[0].png Te koop voor 15,95. in_stock 5.0

  AUTOSEAL BPA-vrije waterfles Swish                                                                  

  Morsen houdt studenten en volwassenen onderweg niet meer tegen dankzij deze 100% mors- & lekvrije, herbruikbare drinkflessen. Druk gewoon op de AUTOSEAL® knop om te drinken en laat hem los om de fles te sluiten.  De Contigo AUTOSEAL® Swish Waterfles is bestand tegen harde schokken en BPA-vrij.

  Hoogte: 22,5 cm
  Hoogte zonder deksel: 19cm
  Diameter 6,5cm

 • -40%
  Drinkfles - Martinique - Blauw - Contigo - Waterfles Martinique - Autoseal dubbelwandige 530 ml Blauw - Contigo
  15,-
  25.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Contigo Categorie: Drinkfles - Martinique - Blauw - Contigo Drinkfles - Martinique - Blauw - Contigo //cdn.lil.nl/upload/22/products/400722/th2/waterfles-martinique---autoseal-dubbelwandige-530-ml-blauw---contigo[0].jpg Te koop voor 15,00. in_stock

  100% mors- en lekvrije drinkfles waardoor de AUTOSEAL® Grace Waterfles perfect is voor actief gebruik. Geen tuiten of deksels die moeten worden geopend of verwijderd: gewoon drukken om te drinken en loslaten om automatisch te sluiten. En ze is ook bijzonder stijlvol: de Grace kreeg onlangs een prestigieuze Red Dot Design Award. 

  Thermosbeker - Pinnacle - 0,3 Liter - Watermelon - Contigo - Thermosbeker - Pinnacle - 0,3 Liter - Watermelon - Contigo
  28,90
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Contigo Categorie: Thermosbeker - Pinnacle - 0,3 Liter - Watermelon - Contigo Thermosbeker - Pinnacle - 0,3 Liter - Watermelon - Contigo //cdn.lil.nl/upload/22/products/487768/th2/thermosbeker-pinnacle---autoseal---300ml---watermelon---contigo[0].png Te koop voor 28,90. in_stock

  Nieuw Pinnacle: Contigo's kleinste thermische beker 

  De Contigo AUTOSEAL technologie garandeert een 100% mors- en lekvrije drinkervaring door automatisch te sluiten na elke slok: druk zachtjes om te drinken en laat los om te sluiten. De Pinnacle drinkbekers beschikken over vacuümgeïsoleerde technologie, die warme dranken tot 3 uur lang warm en koude dranken tot 10 uur lang koud houdt. Het deksel buigt open om het reinigen te vergemakkelijken en er zijn geen losse onderdelen.

  Hoogte: 16,5cm
  Hoogte zonder deksel: 13,5cm 
  Diameter 7cm

  Drinkfles - Swish - Groen/blauw - Contigo - Drinkfles - Swish - Groen/blauw - Contigo
  19,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Contigo Categorie: Drinkfles - Swish - Groen/blauw - Contigo Drinkfles - Swish - Groen/blauw - Contigo //cdn.lil.nl/upload/22/products/552630/th2/uit-assortiment---drinkfles-autoseal-swish---groen-blauw---contigo[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  De drinkfles AutoSeal Swish is verkrijgbaar in verschillende frisse kleuren en heeft een inhoud van 500 ml. De drinkfles Swish is uitgerust met het handige Autoseal systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de opening wordt geblokkeerd wanneer u de fles niet gebruikt. Om een slokje te kunnen nemen drukt u de knop aan de zijkant in. 

  Drinkfles - Cortland - Vibrant lemon - Contigo - Drinkfles - Cortland - Vibrant lemon - Contigo
  26,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Contigo Categorie: Drinkfles - Cortland - Vibrant lemon - Contigo Drinkfles - Cortland - Vibrant lemon - Contigo //cdn.lil.nl/upload/22/products/612488/th2/waterfles-cortland-infuser---lemon---autoseal---750ml---contigo[0].jpg Te koop voor 26,95. in_stock

  Cortland Infuser - Contigo
  Het werkt heel eenvoudig: je vult de infusie-cup met fruit of kruiden en draait deze aan de onderzijde op de fles. Aan de bovenzijde vul je de fles vervolgens met water. Drinken is aangenaam omdat het fruit niet los in de fles drijft. De drinkfles beschikt over de AUTOSEAL® technologie. U hoeft enkel op de knop te drukken om te drinken en los te laten om de fles automatisch te laten sluiten. Deze 100% morsvrije waterfles heeft ook een draagclip voor gemakkelijk transport, een beschermd mondstuk dat vuil en microben tegenhoudt en een gemakkelijk te reinigen deksel. 

  Advies 
  Geschikt voor koude dranken zonder koolzuurgas. 
  Controleer voor u gaat drinken of het deksel goed is vastgeschroefd op de behuizing en volledig is vastgedraaid.
  Vermijd het accidenteel indrukken van de knop door hem verwijderd te houden van andere voorwerpen.
  Niet te vol doen. Vloeistoffen schenken tot net onder de schroefdraad van de behuizing.
  Niet gebruiken in de microgolfoven of diepvriezer.
  Geen reinigingsmiddelen gebruiken op basis van bleekmiddel, chloor, schuurmiddelen en/of andere agressieve chemicaliën.

 • -33%
  Drinkfles - Cortland - Watermelon - Contigo - Drinkfles - Cortland - Watermelon - Contigo
  19,95
  29.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Contigo Categorie: Drinkfles - Cortland - Watermelon - Contigo Drinkfles - Cortland - Watermelon - Contigo //cdn.lil.nl/upload/22/products/612498/th2/waterfles-cortland-infuser---watermelon---autoseal---750ml---contigo[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Cortland Infuser - Contigo
  Het werkt heel eenvoudig: je vult de infusie-cup met fruit of kruiden en draait deze aan de onderzijde op de fles. Aan de bovenzijde vul je de fles vervolgens met water. Drinken is aangenaam omdat het fruit niet los in de fles drijft. De drinkfles beschikt over de AUTOSEAL® technologie. U hoeft enkel op de knop te drukken om te drinken en los te laten om de fles automatisch te laten sluiten. Deze 100% morsvrije waterfles heeft ook een draagclip voor gemakkelijk transport, een beschermd mondstuk dat vuil en microben tegenhoudt en een gemakkelijk te reinigen deksel. 

  Advies 
  Geschikt voor koude dranken zonder koolzuurgas. 
  Controleer voor u gaat drinken of het deksel goed is vastgeschroefd op de behuizing en volledig is vastgedraaid.
  Vermijd het accidenteel indrukken van de knop door hem verwijderd te houden van andere voorwerpen.
  Niet te vol doen. Vloeistoffen schenken tot net onder de schroefdraad van de behuizing.
  Niet gebruiken in de microgolfoven of diepvriezer.
  Geen reinigingsmiddelen gebruiken op basis van bleekmiddel, chloor, schuurmiddelen en/of andere agressieve chemicaliën.
   

  Drinkfles - Chug - Verry Berry - Contigo -
  23,60
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Contigo Categorie: Drinkfles - Chug - Verry Berry - Contigo Drinkfles - Chug - Verry Berry - Contigo Te koop voor 23,60. in_stock Waterfles Chug 720 ml
  Drinkfles - Chug - Monaco - Contigo -
  23,60
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Contigo Categorie: Drinkfles - Chug - Monaco - Contigo Drinkfles - Chug - Monaco - Contigo Te koop voor 23,60. in_stock Waterfles Chug 720 ml
  Drinkfles - Chug - Scuba - Contigo -
  23,60
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Contigo Categorie: Drinkfles - Chug - Scuba - Contigo Drinkfles - Chug - Scuba - Contigo Te koop voor 23,60. in_stock Waterfles Chug 720 ml
  Drinkfles - Chug - Monaco - Contigo -
  24,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Contigo Categorie: Drinkfles - Chug - Monaco - Contigo Drinkfles - Chug - Monaco - Contigo Te koop voor 24,95. in_stock Waterfles Chug 1200 ml
  Drinkfles - Purty - Verry berry - Contigo -
  30,90
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Contigo Categorie: Drinkfles - Purty - Verry berry - Contigo Drinkfles - Purty - Verry berry - Contigo Te koop voor 30,90. in_stock * Waterfles * Glas * 590 ml De Purity Petal drinkbus van Contigo is een stevige glazen fles met een anti-slip siliconen omhulsel en een roestvrij stalen deksel. De drinkbus is lekvrij en heeft een handig draaghandvat. Daarnaast is de Purity Petal geurvrij en ook nog eens vaatwasbestendig, zodat hij nog makkelijker te reinigen is. Over Contigo, Contigo is een pionier op het gebied van drinkbekers, drinkflessen en kinderflessen. Een merk met passie dat milieuvriendelijke oplossingen ontwikkelt om overal comfortabel te kunnen drinken. Contigo maakt drinkflessen voor het hele gezin. Je gebruikt de thermische flessen van dit merk om warme én koude dranken op temperatuur te houden. Heerlijke warme koffie is op kantoor of op school nog net zo warm en limonade nog even koud en fris. Contigo heeft ook gedacht aan de sporter. Om de beste prestaties te leveren is hydratatie van groot belang. Met de oplossingen van Contigo neem je sportdrank makkelijk mee en drink je zelfs in actie zonder te morsen. Voor kinderen wordt de drinkfles iets wat ze overal mee naar toe willen nemen. Leuke kleuren, grappige prints en zelfs rietjes met een snor zorgen voor drinkplezier bij de kleine.
Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram