Craft fietskleding

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

  Fietshirt zwart - Glow - Heren - Craft - XS - Fietshirt zwart - Glow - Heren - Craft - XS
  74,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Fietsshirt Glow Heren - Zwart Craft Fietsshirt Glow Heren - Zwart //cdn.lil.nl/upload/22/products/447576/th2/fietshirt-zwart---glow---heren---craft---xs[0].jpg Te koop voor 74,95. in_stock Het Craft Glow fietsshirt Zwart is speciaal gemaakt voor de toegewijde fietser die altijd een optimale prestatie wil leveren. De Glow technologie zit in een Reflectieve print op zowel de borst als de rug wat zorgt voor 360 graden zichtbaarheid op de fiets. Het shirt is door Craft geschikt gemaakt om wedstrijden mee te rijden, maar ook voor een fanatieke trainingsrit is dit het aanbevolen shirt. Craft het het Glow fietsshirt uitgevoerd met Bodymapped technologie wat ervoor zorgt dat het shirt een uitstekende pasvorm heeft en totale bewegingsvrijheid geeft.
  Fietsoverschoen Rain Bootie - Amino - Craft - 43/45 - Fietsoverschoen Rain Bootie - Amino - Craft - 43/45
  54,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Rain Bootie Fietsoverschoen - Amino Craft Rain Bootie Fietsoverschoen - Amino //cdn.lil.nl/upload/22/products/447623/th2/fietsoverschoen-rain-bootie---amino---craft---43-45[0].jpg Te koop voor 54,95. in_stock De Craft Rain Bootie is een water- en winddichte fietsoverschoen en zijn ideaal voor over de fietsschoenen tijdens slecht weersomstandigheden. De naden van de Craft Rain Bootie zijn getapete waardoor er geen water door naar binnen kan lopen. De overschoenen zijn gemaakt van een elastisch materiaal waardoor ze makkelijk aan te trekken zijn. De overschoenen zijn beschikbaar in de kleuren Amino en Zwart
  Fietsonderbroek met zeem - Zwart - Naadloos - Dames - Craft - M/L -
  39,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Fietsonderbroek met zeem - Zwart - Naadloos - Dames - Craft Fietsonderbroek met zeem - Zwart - Naadloos - Dames - Craft Te koop voor 39,95. in_stock Deze fietsonderbroek is er om gedragen te worden onder de fietsbroek. Het is een naadloze onderbroek met zeem.
  Fietsbroek zwart - Puncheur - Heren - Craft - XS - Fietsbroek zwart - Puncheur - Heren - Craft - XS
  94,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Puncheur Shorts Fietsbroek Heren - Zwart Craft Puncheur Shorts Fietsbroek Heren - Zwart //cdn.lil.nl/upload/22/products/447605/th2/fietsbroek-zwart---puncheur---heren---craft---xs[0].jpg Te koop voor 94,95. in_stock De Craft Puncheur Short Zwart is speciaal gemaakt voor de toegewijde fietser die altijd een optimale prestatie wil leveren. De Puncheur technologie is ontwikkeld voor de fietser die het hele jaar door, enkele dagen paar week, op de weg te vinden is. De stof die gebruikt word in de Puncheur Short broek zorgt voor een uitstekende handhaving van de lichaamstemperatuur. Craft het de Puncheur Short uitgevoerd met een pasvorm wat ervoor zorgt dat de broek uitstekende zit en bewegingsvrijheid geeft.
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up