Curver Petlife kattenbakken

De Curver Petlife kattenbakken zijn stijlvol en hebben vele leuke extra’s waardoor de kattenbak erg handig in gebruik is. Het reinigen van de Curver Petlife kattenbak gaat door de uittrekbare lade erg makkelijk en sn... Lees meer

Filters
Prijs
Kleur

De Curver Petlife kattenbakken zijn stijlvol en hebben vele leuke extra’s waardoor de kattenbak erg handig in gebruik is. Het reinigen van de Curver Petlife kattenbak gaat door de uittrekbare lade erg makkelijk en snel. De Curver Petlife kattenbak verplaatst u makkelijk met hulp van het stevige handvat en in het opbergvakje bewaart u het bijhorende schepje. De Curver Petlife kattenbakken zijn verkrijgbaar in twee kleuren.

Naast Curver voorraadbussen en Curver opbergdozen zijn er nu ook Curver kattenbakken. Een Curver kattenbak is niet zomaar een kattenbak. Een Curver kattenbak heeft vele extra’s waardoor het gebruiksgemak zeer hoog is. Naast het gebruiksgemak is ook aan het design van de Curver kattenbakken gedacht. Door het gevlochten rietpatroon heeft de Curver kattenbak een erg stijlvolle uitstraling. De Curver kattenbakken zijn verkrijgbaar in twee mooie kleuren. Ook erg handig is de Curver kattenbakvulling container.