Curver Petlife reismanden

De Curver Petlife reismanden hebben een openstructuur waardoor uw hond of kat heeft erg veel licht en frisse lucht krijgt. Uniek aan de Curver Petlife reismand is dat de opening aan de bovenkant van de reismand zit. Hierdoor is... Lees meer

Filters
Prijs
Kleur

De Curver Petlife reismanden hebben een openstructuur waardoor uw hond of kat heeft erg veel licht en frisse lucht krijgt. Uniek aan de Curver Petlife reismand is dat de opening aan de bovenkant van de reismand zit. Hierdoor is het in- en uitladen van uw hond of kat met een Curver Petlife reismand een stuk makkelijker dan met een gewone reismand. De Curver Petlife reismanden zijn verkrijgbaar in twee kleuren.

Naast Curver voorraadbussen en Curver opbergdozen zijn er nu ook Curver reismanden voor kleine honden en katten. Een Curver reismand is door de grote opening aan de bovenkant erg handig. Honden en katten kunnen door de openstructuur erg veel zien en krijgen meer dan voldoende frisse lucht. Leuk detail van de Curver reismand is het kleine klepje bovenaan de reismand. Hierdoor is het mogelijk om uw hond of kat tijdens de reis even te aaien of om iets lekkers te geven. De Curver reismanden zijn verkrijgbaar in twee kleuren.