ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

Curver Petlife reismanden

De Curver Petlife reismanden hebben een openstructuur waardoor uw hond of kat heeft erg veel licht en frisse lucht krijgt. Uniek aan de Curver Petlife reismand is dat de opening aan de bovenkant van de reismand zit. Hierdoor is het in- en uitladen van uw hond of kat met een Curver Petlife reismand een stuk makkelijker dan met een gewone reismand. De Curver Petlife reismanden zijn verkrijgbaar in twee kleuren.

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -18%
  Reismand kat - antraciet - 51 x 38 x 33 cm - Curver Petlife - Reismand kat - antraciet - 51 x 38 x 33 cm - Curver Petlife
  36,95
  44.99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Curver PetLife Categorie: Reismand kat - antraciet - 51 x 38 x 33 cm - Curver Petlife Reismand kat - antraciet - 51 x 38 x 33 cm - Curver Petlife //cdn.lil.nl/upload/22/products/391672/th2/reismand-kat---antraciet---51-x-38-x-33-cm---curver-petlife[0].jpg Te koop voor 36,95. in_stock 4.5 Een schitterend uitziende reismand van het merk Curver. Deze reismand met bovenlader is van het oersterke materiaal Rattan, gemaakt van een hoogwaardig gevlochten kunststof. Voorzien van een draagarm, welke u ook makkelijk kunt vastzetten in de autogordel als u met uw kleine huisdier naar bijvoorbeeld de dierenarts moet. Kleur: antraciet met een lichtgrijze draagarm en bies rondom.
 • Best verkocht
  -9%
  Reismand kat - wit - 51 x 38 x 33 cm - Curver Petlife - Reismand kat - wit - 51 x 38 x 33 cm - Curver Petlife
  36,95
  40.75
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Curver PetLife Categorie: Reismand kat - wit - 51 x 38 x 33 cm - Curver Petlife Reismand kat - wit - 51 x 38 x 33 cm - Curver Petlife //cdn.lil.nl/upload/22/products/391673/th2/reismand-kat---wit---51-x-38-x-33-cm---curver-petlife[0].jpg Te koop voor 36,95. in_stock Een schitterend uitziende reismand van het merk Curver. Deze reismand met bovenlader is van het oersterke materiaal Rattan, gemaakt van een hoogwaardig gevlochten kunststof. Voorzien van een draagarm, welke u ook makkelijk kunt vastzetten in de autogordel als u met uw kleine huisdier naar bijvoorbeeld de dierenarts moet. Kleur: wit met een mokkakleurige draagarm en bies rondom.
 • Best verkocht
  Travelkit hond - hondeneten - Curver Petlife - Travelkit hond - hondeneten - Curver Petlife (SALE)
  11,36
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Curver PetLife Categorie: Travelkit hond - hondeneten - Curver Petlife Travelkit hond - hondeneten - Curver Petlife //cdn.lil.nl/upload/22/products/186339/th2/travelkit-hond---hondeneten---curver-petlife-sale[0].jpg Te koop voor 11,36. in_stock

  Een travelkit van het merk Curver voor wanneer u met uw hond of kat op reis gaat. Deze handige travelkit, bestaat uit 2 delen, voor zowel water als voer. De travelkit kan luchtdicht worden afgesloten middels de rubberen rand. Inclusief een handvat om de kit makkelijk mee te nemen. Kleur: wit met groen.

Naast Curver voorraadbussen en Curver opbergdozen zijn er nu ook Curver reismanden voor kleine honden en katten. Een Curver reismand is door de grote opening aan de bovenkant erg handig. Honden en katten kunnen door de openstructuur erg veel zien en krijgen meer dan voldoende frisse lucht. Leuk detail van de Curver reismand is het kleine klepje bovenaan de reismand. Hierdoor is het mogelijk om uw hond of kat tijdens de reis even te aaien of om iets lekkers te geven. De Curver reismanden zijn verkrijgbaar in twee kleuren.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up