LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Curver Petlife reismanden

De Curver Petlife reismanden hebben een openstructuur waardoor uw hond of kat heeft erg veel licht en frisse lucht krijgt. Uniek aan de Curver Petlife reismand is dat de opening aan de bovenkant van de reismand zit. Hierdoor is... Lees meer

Filters
Prijs
Kleur

De Curver Petlife reismanden hebben een openstructuur waardoor uw hond of kat heeft erg veel licht en frisse lucht krijgt. Uniek aan de Curver Petlife reismand is dat de opening aan de bovenkant van de reismand zit. Hierdoor is het in- en uitladen van uw hond of kat met een Curver Petlife reismand een stuk makkelijker dan met een gewone reismand. De Curver Petlife reismanden zijn verkrijgbaar in twee kleuren.

Naast Curver voorraadbussen en Curver opbergdozen zijn er nu ook Curver reismanden voor kleine honden en katten. Een Curver reismand is door de grote opening aan de bovenkant erg handig. Honden en katten kunnen door de openstructuur erg veel zien en krijgen meer dan voldoende frisse lucht. Leuk detail van de Curver reismand is het kleine klepje bovenaan de reismand. Hierdoor is het mogelijk om uw hond of kat tijdens de reis even te aaien of om iets lekkers te geven. De Curver reismanden zijn verkrijgbaar in twee kleuren.