Beaphar

Beaphar met passie en liefde voor huisdieren. En dat straalt dit merk met de beste producten op het gebied van zorg en gezondheid voor uw dierenvriend ook echt uit. Gericht op de laatste onderzoeken en innovaties is dit merk een welzijn voor uw huisdier. Beaphar heeft het beste met uw huisdier voor, uzelf toch ook? Bij LiL.nl vindt u de beste producten van dit fantastische merk.

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -34%
  Algolith Zeewier - 500gr - Beaphar - Algolith zeewier - 500gr - Beaphar
  5,75
  8.67
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Beaphar Categorie: Algolith Zeewier - 500gr - Beaphar Algolith Zeewier - 500gr - Beaphar //cdn.lil.nl/upload/22/products/34850/th2/algolith-zeewier---500gr---beaphar[0].png Te koop voor 5,75. in_stock 5.0
  Een gezond en gelukkige kat of hond is iets wat we allemaal willen. Zeewier is een aanvullend diervoeder voor honden en katten welke u daarbij kan helpen. Beaphar Algolith zeewier is een natuurlijk zeealgenmeel met hoog percentage sporenelementen (b.v. jodium) en vitaminen. Hierdoor heeft zeewier een bijzonder gunstige werking op alle lichaamsfuncties van uw hond of kat. Door het gebruik van zeewier voelt uw huisdier zich beter. Dit is te zien aan het uiterlijk door een betere haar- en huidconditie. De natuurlijke kleur van de vacht en ogen wordt versterkt.
   
  Dosering per dag (door het voer mengen):
  • kleine hond 1 theelepel
  • middelgrote hond 2 theelepels
  • grote hond 1 eetlepel
  • kat: ½ - 1 theelepel
   
  Analyse:
  Ruw eiwit 9,5%; ruw vet 0,7%; ruwe celstof 5,5%; ruwe as 28%; vocht 8%; calcium 1,4%; fosfor 0,3%; natrium 3,3%; magnesium 0,7%; kalium 7,3%. Ingrediënten: gedroogd zeewier. Bevat natuurlijke mineralen.

Beaphar is opgericht tijdens de Tweede Wereldoorlog, om precies te zijn in 1943, door toemalig eigenaar en ondernemer Bernard Aa. Vandaag de dag is Beaphar nog steeds een niet te missen dierenproducten ontwikkelaar met een grote passie en liefde voor huisdieren. Beaphar is gericht op het ontwikkelen en ontwerpen van gezondheids- en verzorgingsproducten, medicijnen en voedingsmiddelen voor huisdieren. In meer dan 86 landen wordt Beaphar erkend als een betrouwbaar merk. De producten van Beaphar zijn gericht op de laatste onderzoeken en innovaties op het gebied van huisdieren. Beaphar heeft het beste met uw huisdier voor en ontwikkelt de beste producten voor uw viervoeter.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up