Catit voor katten

Het bijzondere aan Catit design is dat alle producten praktisch, handig, en lifestyle-geïnspireerde producten zijn. De Catit Senses producten helpen de band tussen u en uw kat te versterken. Daarnaast zijn de Catit Senses producten gemaakt om zintuigen van katten te prikkelen. Wat dacht u van een voerbak met een massagemat? Alle Catit Senses producten zijn los te gebruiken, maar extra leuk in combinatie met meerdere Catit Senses producten. 

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -10%
  Senses Scratch Pad - Catit - Senses scratch pad - Catit
  12,59
  13.95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Catit Categorie: Senses Scratch Pad - Catit Senses Scratch Pad - Catit //cdn.lil.nl/upload/22/products/180475/th2/senses-scratch-pad---catit[0].jpg Te koop voor 12,59. in_stock

  De Catit Senses Scratch pad is een unieke extra dikke krabplank voor katten. Een kat krabt graag thuis om zijn territorium af te bakenen. Tijdens het krabben komt de geur van uw kat via geurklieren in zijn pootjes vrij. Maak de Catit krabplank extra aantrekkelijk door kattenkruid toe te voegen. Kattenkruid wordt meegeleverd met de krabplank. Ook leuk is om een heerlijk traktaties in de krabplank te verstoppen. Extra krabplanken zijn los verkrijgbaar. De anti-slip massagemat biedt uw kat een heerlijk drukpuntmassage aan de pootjes van uw kat.

 • Best verkocht
  -19%
  Senses Navul Scratchpad - Catit - Senses navul scratchpad - Catit
  4,85
  5.95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Catit Categorie: Senses Navul Scratchpad - Catit Senses Navul Scratchpad - Catit //cdn.lil.nl/upload/22/products/180481/th2/senses-navul-scratchpad---catit[0].jpg Te koop voor 4,85. in_stock

  Navulling voor de Catit Senses Scratch pad. De Senses Scratch pad is een unieke extra dikke krabplank voor katten. Maak de Catit krabplank extra aantrekkelijk door kattenkruid toe te voegen. Kattenkruid wordt meegeleverd met de krabplank. Ook leuk is om een heerlijk traktaties in de krabplank te verstoppen. Inhoud 1 stuk.

De bestsellers van Catit Design zijn; Catit Senses Food Maze, Catit Senses Speed ​​Circuit, Catit Senses Gras Tuin en de Catit Senses drinkfonteinen. <span style="font-size:10.0pt;Cambria" ,"serif";background:white"="">Bekijk alle Catit Design producten in de dierenwinkel online bij LiL.nl.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up