Kong hondenspeelgoed

Kong is al jaren een zeer sterk merk in de huisdierenbranche. Kong biedt een zeer ruim assortiment Kong hondenspeelgoed en Kong kattenspeelgoed. Alle Kong hondenspeeltjes en Kong kattenspeeltjes zijn bijzonder door de ongelooflijk goede kwaliteit, originaliteit, diversiteit en veiligheid. Naast Kong hondenspeelgoed en Kong kattenspeelgoed zijn de Kong hondenborstels en Kong kattenborstels ook erg leuk. Honden en katten hebben vaak jarenlang plezier van een Kong speeltje.

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -30%
  Voerbal Wobbler - Small - Kong - Voerbal wobbler - small - Kong
  11,52
  16.49
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Kong Categorie: Voerbal Wobbler - Small - Kong Voerbal Wobbler - Small - Kong //cdn.lil.nl/upload/22/products/270428/th2/voerbal-wobbler---small---kong[0].jpg Te koop voor 11,52. in_stock De Kong Wobbler is een voerbal in de bekende Kong vorm. De voerbal is zo ontworpen dat hij na onvoorspelbare bewegingen weer rechtop staat. Hierdoor blijft het voor honden extra uitdagend om brokjes uit de voerbal te krijgen. De Kong Wobbler kan gebruikt worden voor een volledige maaltijd of voor het geven van een extraatje. De Kong Wobbler voerbal helpt om er voor te zorgen dat uw hond langer over zijn maaltijd doet. Daarnaast is de Kong voerbal een erg leuk speeltje. De Kong Wobbler is makkelijk te vullen en kan gewassen worden in de vaatwasser.

Alle Kong hondenspeeltjes en Kong kattenspeeltjes vindt u in de online dierenwinkel van LiL.nl. De bestsellers van Kong zijn de Kong Classic, Kong Extreme, Kong Air Dog, Kong Kickeroo, Kong hervulbare kattenkruidspeeltjes, Kong Wubba voor honden en Kong Wubba voor katten. Bekijk het volledige assortiment van Kong hondenspeelgoed en Kong kattenspeelgoed in de online dierenwinkel van LiL.nl.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up