LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Adori bench

Een Adori bench is een bench voor honden van zeer goede kwaliteit. Zoekt u een zwarte bench, een zilverkleurige bench of een transport bench? In de online dierenwinkel van Lil.nl vindt u alle hondenbenches van Adori. Een Ad... Lees meer

Filters
Prijs
Kleur

Een Adori bench is een bench voor honden van zeer goede kwaliteit. Zoekt u een zwarte bench, een zilverkleurige bench of een transport bench? In de online dierenwinkel van Lil.nl vindt u alle hondenbenches van Adori. Een Adori bench is makkelijk op te vouwen, zodat het mogelijk is om de bench mee te nemen. De meeste Adori benches zijn 2-deurs hierdoor kunt uw een Adori bench bijna overal kwijt. Maak een Adori bench voor uw hond nog aangenamer met een Adori hondendeken of een Adori hondenkussen.

Een verzinkte Adori bench, de bekende zwarte Adori bench en nog veel meer benches. Je vindt het allemaal bij LiL.nl; de online dierenwinkel voor al uw Adori benches voor honden. Kijk ook eens op de andere pagina's van Adori voor nog meer leuke en natuurlijk goede Adori producten.