Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Chuckit

Chuckit is biedt uw hond een echt speelgoedpaleis. Het merk Chuckit ontwikkeld uitdagend speelgoed voor honden. Zo zijn de ballen, boomerangs en alle andere speelgoedproducten van Chuckit gemaakt van speciale materialen zodat ze niet snel kapot gaan. Daarnaast zijn de Chuckit producten gemaakt in felle kleuren zodat ze goed opvallen en niet snel zoekraken. Het hondenspeelgoed van Chuckit is dus leuk voor uw viervoeter en praktisch voor u!


In de online dierenwinkel van LiL.nl vindt u een ruim assortiment Chuckit hondenproducten. Zo vindt u onder andere de Chuckit Ultra ball medium, de Chuckit Glow Ball, de Chuckit Fetch Ball en de Chuckit Kick Fetch. Combineer een Chuckit hondenbal met een Chuckit werpstok voor nog meer speelplezier. Chuckit hondenspeelgoed is erg sterk, veilig, goed zichtbaar en heeft een goede prijs. Niet voor niets is de Chuckit Ultra Ball een top 10 product in de online dierenwinkel van LiL.nl.