ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl
 • Vredeweg 46
 • 1505 HH Zaandam
 • - info@lil.nl
 • - 075 - 615 24 22
 • Openingstijden klantenservice:
 • Ma t/m Vr 09.00 - 21.00
 • Zaterdag 10.00 - 17.00

Chuckit

Chuckit is biedt uw hond een echt speelgoedpaleis. Het merk Chuckit ontwikkeld uitdagend speelgoed voor honden. Zo zijn de ballen, boomerangs en alle andere speelgoedproducten van Chuckit gemaakt van speciale materialen zodat ze niet snel kapot gaan. Daarnaast zijn de Chuckit producten gemaakt in felle kleuren zodat ze goed opvallen en niet snel zoekraken. Het hondenspeelgoed van Chuckit is dus leuk voor uw viervoeter en praktisch voor u!

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -46%
  Hondenbal Firefly - Glow in the dark met led lampje - Medium - Chuckit - Hondenbal Firefly - Glow in the dark met led lampje - Medium - Chuckit (SALE)
  12,-
  22.25
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Chuckit Categorie: Hondenbal Firefly - Glow in the dark met led lampje - Medium - Chuckit Hondenbal Firefly - Glow in the dark met led lampje - Medium - Chuckit //cdn.lil.nl/upload/22/products/368074/th2/hondenbal-firefly---glow-in-the-dark-met-led-lampje---medium---chuckit-sale[0].jpg Te koop voor 12,00. in_stock 3.7

  Voor iedereen die geen genoeg krijgt van apporteren. Nu kan het apporteren in het donker gewoon doorgaan! Gemaakt van duurzaam rubber met daar binnenin een led licht met verschillende kleuren. De Chuckit FIREFLY stuitert super en is eenvoudig schoon te maken.

   

  Gebruik:

  Door de Chuckit FIREFLY 1 seconde in te drukken gaat hij rood knipperen.

  Door de Chuckit FIREFLY 2 seconden ingedrukt te houden gaat hij groen knipperen. Nu is hij geactiveerd. Wanneer de bal 5 minuten niet gebruikt wordt gaat deze automatisch uit.

  Uiteraard kunt u de bal ook zelf uitschakelen door hem 4 seconden ingedrukt te houden.

   

  Wordt geleverd inclusief batterijen.

  Batterijen zijn zelf te vervangen.

  Batterij type: CR2032

   

  De apporteer revolutie van de wereld!

 • Best verkocht
  -59%
  Hondenbal Kick Fetch - Small - Chuckit - Hondenbal Kick Fetch - Small - Chuckit
  12,-
  29.50
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Chuckit Categorie: Hondenbal Kick Fetch - Small - Chuckit Hondenbal Kick Fetch - Small - Chuckit //cdn.lil.nl/upload/22/products/251992/th2/hondenbal-kick-fetch---small---chuckit-sale[0].jpg Te koop voor 12,00. in_stock

  De absolute sensatie uit Amerika.

  Nu kunt u eindelijk echt voetballen met uw hond! De Chuckit Kick Fetch is een unieke speel- en apporteerbal voor honden. Drijft extreem hoog op het water waardoor hij zeer goed zichtbaar is voor uw hond! Makkelijk op te pakken door de unieke grip!

   

  Let op! Dit hondenspeelgoed is geen kauwspeelgoed. Laat uw hond nooit alleen met een Chuckit Kick Fetch hondenbal. 

   

  Afmetingen: 
  Chuckit Kick Fetch Small: Ø 14 cm 
  Chuckit Kick Fetch Large:   Ø 19 cm

 • Best verkocht
  -62%
  Hondenbal Kick Cube - Large 15cm - Chuckit - Hondenbal Kick Cube - Large 15cm - Chuckit
  5,-
  13.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Chuckit Categorie: Hondenbal Kick Cube - Large 15cm - Chuckit Hondenbal Kick Cube - Large 15cm - Chuckit //cdn.lil.nl/upload/22/products/368077/th2/hondenbal-kick-cube---large-15cm---chuckit[0].jpg Te koop voor 5,00. in_stock

  Voetballen met uw hond!

  De grote speelkubus en apporteerkubus voor honden. De Kick Cube van Chuckit drijft extreem hoog op het water waardoor hij zeer goed zichtbaar is voor uw hond! De Chuckit Kick Cub is makkelijk op te pakken door het unieke grip design!
  Door de kubus vorm stuitert hij alle kanten op. De Chuckit Kick Cube is gemaakt van de unieke combinatie rubber, EVA Foam en polyester. Afmeting: 15 x 15cm

 • -55%
  Hondenspeelgoed Wheelie speelbal medium - Chuckit - Hondenspeelgoed Wheelie speelbal medium - Chuckit
  4,95
  11.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Chuckit Categorie: Hondenspeelgoed Wheelie speelbal medium - Chuckit Hondenspeelgoed Wheelie speelbal medium - Chuckit //cdn.lil.nl/upload/22/products/33724/th2/hondenspeelgoed-wheelie-speelbal-medium---chuckit[0].png Te koop voor 4,95. in_stock

  Wanneer u deze hondenbal van chuckit onderhands weg gooit zult u zien dat de Chuckit Wheelie bal voor honden heel ver rolt! Geschikt voor alle Chuckit Medium werpstoks! Zeer duurzaam en makkelijk schoon te maken!

   

   

  Over Chukit hondenspeelgoed
  Alle chuckit hondenspeeltjes zijn gemaakt van zeer duurzame en hondvriendelijke materialen. Tevens zijn de gebruikte materialen niet schadelijk voor uw hond. Hierdoor kunnen u en uw hond op een leuke en veilige manier spelen.

   

 • -53%
  Hondenspeelgoed Drag n Fly speelbal medium - Chuckit - Hondenspeelgoed Drag n Fly speelbal medium - Chuckit
  4,70
  9.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Chuckit Categorie: Hondenspeelgoed Drag n Fly speelbal medium - Chuckit Hondenspeelgoed Drag n Fly speelbal medium - Chuckit //cdn.lil.nl/upload/22/products/33726/th2/hondenspeelgoed-drag-n-fly-speelbal-medium---chuckit[0].png Te koop voor 4,70. in_stock 5.0

  Door het speciale design is het niet mogelijk om deze bal ver weg te gooien. Dus ideaal voor ouder honden of kleine speelplaatsen. Daarnaast is de bal voor de hond onvoorspeelbaar en stuitert dus alle kanten op! Geschikt voor alle Chuckit Medium werpstoks! Zeer duurzaam en makkelijk schoon te maken!

   

   

  Over Chukit hondenspeelgoed
  Alle chuckit hondenspeeltjes zijn gemaakt van zeer duurzame en hondvriendelijke materialen. Tevens zijn de gebruikte materialen niet schadelijk voor uw hond. Hierdoor kunnen u en uw hond op een leuke en veilige manier spelen.

   

 • -50%
  Voordeelset hondenspeelgoed Erratic - small - Chuckit - Voordeelset hondenspeelgoed Erratic - small - Chuckit
  4,95
  9.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Chuckit Categorie: Voordeelset hondenspeelgoed Erratic - small - Chuckit Voordeelset hondenspeelgoed Erratic - small - Chuckit //cdn.lil.nl/upload/22/products/251938/th2/voordeelset-hondenspeelgoed-erratic---small---chuckit[0].jpg Te koop voor 4,95. in_stock

  Natuurlijk rubberen speelbal welke alle kanten op stuitert en super duurzaam is. Erratic small is kleiner dan normale tennisballen en hierdoor zeer geschikt voor kleine hondenrassen. Makkelijk schoon te maken. Verkrijgbaar in de afmetingen small, medium, large, extra large en extra extra large.

   

  Over Chuckit hondenspeelgoed
  Alle chuckit hondenspeeltjes zijn gemaakt van zeer duurzame en hondvriendelijke materialen. Tevens zijn de gebruikte materialen niet schadelijk voor uw hond. Hierdoor kunnen u en uw hond op een leuke en veilige manier spelen.

 • -60%
  Hondenspeelgoed Tumble Bumper - Medium - Chuckit - Hondenspeelgoed Tumble Bumper - Medium - Chuckit
  8,06
  19.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Chuckit Categorie: Hondenspeelgoed Tumble Bumper - Medium - Chuckit Hondenspeelgoed Tumble Bumper - Medium - Chuckit //cdn.lil.nl/upload/22/products/251988/th2/hondenspeelgoed-tumble-bumper---medium---chuckit[0].jpg Te koop voor 8,06. in_stock

  Nieuw van Chuckit de Tumble Bumper apporteerspeelgoed. Door het unieke design zal de Chuckit Tumble Bumper ver doorstuiteren (tuimelen). Erg leuk voor honden die gek zijn op apporteren. Dit apporteerspeelgoed van Chuckit is geschikt voor zowel op het land als in het water. De Chuckit Tumble Bumper drijft extra hoog op het water.

   

  Afmetingen:

  • Medium: diameter 6cm en lengte 21cm
  • Large: diameter 8cm en lengte 25cm

In de online dierenwinkel van LiL.nl vindt u een ruim assortiment Chuckit hondenproducten. Zo vindt u onder andere de Chuckit Ultra ball medium, de Chuckit Glow Ball, de Chuckit Fetch Ball en de Chuckit Kick Fetch. Combineer een Chuckit hondenbal met een Chuckit werpstok voor nog meer speelplezier. Chuckit hondenspeelgoed is erg sterk, veilig, goed zichtbaar en heeft een goede prijs. Niet voor niets is de Chuckit Ultra Ball een top 10 product in de online dierenwinkel van LiL.nl.

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram