LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Designed by Lotte collectie

Nieuwste Designed by Lotte collectie collectie


Designed by Lotte collectie

Het stijlvolle assortiment van Designed by Lotte bestaat uit rieten hondenmanden, rieten hondenbanken, hondenkussens, kattenmanden en leuke en handige accessoires voor dieren. De rieten hondenmanden en rieten hondenbanken zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Bij elke rieten hondenmand en rieten hondenbank is een bijpassend hondenkussen beschikbaar. De Designed by Lotte kattenmandjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De hondenmanden, hondenkussens, kattenmanden en accessoires van Designed by Lotte zijn mooi, hip, stijlvol, origineel, betaalbaar en hebben een zeer goede kwaliteit. De bestsellers zijn; de Designed by Lotte rieten hondenmand, de Designed by Lotte rieten hondenbank, het Designed by Lotte beige hondenkussen  en de Designed by Lotte kattenmandjes.