LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Designed by Lotte hondenkussens

Zoekt u een mooi en zacht hondenkussen voor uw hond? De hondenkussens van Designed by Lotte zijn erg mooi en heerlijk zacht. Met een hondenkussen van Designed by Lotte maakt u voor uw hond een heerlijke zachte slaapplaats. De... Lees meer

Filters
Prijs
Kleur
Model
Vorm

Zoekt u een mooi en zacht hondenkussen voor uw hond? De hondenkussens van Designed by Lotte zijn erg mooi en heerlijk zacht. Met een hondenkussen van Designed by Lotte maakt u voor uw hond een heerlijke zachte slaapplaats. De Designed by Lotte hondenkussens zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen en verschillende kleuren. Ook leuk zijn de bijpassende rieten hondenmanden en rieten hondenkussens van Designed by Lotte.

De grijze hondenkussens en beige hondenkussens van Designed by Lotte zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Tip; koop naast een Designed by Lotte grijs hondenkussen of een Designed by Lotte beige hondenkussen een mooie rieten hondenmand of een rieten hondenbank. De hondenkussens, hondenmanden en hondenbanken van Designed by Lotte staan erg goed in een landelijk interieur.