LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Red Dingo


Voor een uiteenlopend assortiment van dierenproducten zit u goed bij Red Dingo. Voor buitenshuis geeft Red Dingo u de keuze uit honden- of kattentuigjes, trainings- of hondenlijnen en halsbandjes voor katten en honden. Vergeet niet de halsband van uw huisdier van een penning te voorzien. Ook binnenshuis kunnen u en uw huisdieren genieten van de producten van Red Dingo met de hondenmanden en -kussens

Filters
Kleur

Red Dingo houdt van dieren: kleine en grote, dikke en dunne, kort- en langharig huisdieren. Het huisdierenmerk staat voor producten van goede kwaliteit met een lange levensduur. De halsbanden, tuigjes en dierenmanden zijn beschikbaar in verschillende kleuren en formaten, zodat u altijd het product vindt waar u naar op zoek was. Zelfs na een flinke stoeipartij of wandeling door de bossen, vindt Red Dingo het belangrijk dat halsbanden lang meegaan en mooi blijven. Elke halsband, hondenkussen en kattentuigje wordt geïnspecteerd voordat het product wordt verzonden. Niet voor niets geeft Red Dingo de garantie dat alle dierenproducten  foutvrij worden verzonden.