Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Scruffs

Een lekker plekje om te luieren, te slapen en te relaxen, dat bieden de Scruffs hondenmanden. Scruffs is een hondenmerk gespecialiseerd op hondenmanden. Deze hondenmanden zijn dan ook van deze beste kwaliteit en bieden uw... Lees meer


Een lekker plekje om te luieren, te slapen en te relaxen, dat bieden de Scruffs hondenmanden. Scruffs is een hondenmerk gespecialiseerd op hondenmanden. Deze hondenmanden zijn dan ook van deze beste kwaliteit en bieden uw hond een goede basis. De hondenmanden van dit merk zijn ook nog eens stijlvol. De Scruffs hondenmanden zijn stevig en zacht voor een comfortabele en stijlvolle relax- en slaapzone.

Scruffs is een dierenmerk dat in 2005 is opgericht in Groot Brittanie. Het merk groeit razendsnel met zijn innovatieve design producten. De speerpunten van het merk Scruffs is superieure kwaliteit en een prachtige vormgeving van de hondenkussens en kattenmanden. Scruffs is in korte tijd uitgegroeid tot een van de bekendste en populairste dierenmerken in Europa. Het bekende dierenmerk houdt rekening met zowel het comfort als het design van de manden en kussens.  Een dierenmand moet comfortabel zijn voor uw huisdier, maar de dierenmand moet natuurlijk ook bij uw interieur passen. Op LiL.nl vindt u een breed assortiment aan hondenmanden, kattenmanden en hondenkussens. Er zijn kleine mandjes voor de chihuahua en grote hondenkussens voor de labrador. Weet u niet precies welk maat geschikt is voor uw hond? Wij voorzien u graag van advies en meer informatie met het maken van uw keuze.