Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Stapp Horse

STAPP Horse is het Nederlandse merk op het gebied van paardrijdproducten. De speciaal ontworpen en ontwikkelde kniekousen brengen u en uw paard aan de top. Uw resultaten zullen verbeteren, dankzij de goede kwaliteit. Met de kniekousen van STAPP Horse heeft u meer grip, voorkomt wrijving en slippen. Volg onze Olympisch-kampioenen en gebruik STAPP Horse. De ideale kniekousen voor iedere ruiter.


STAPP Horse is de grootste fabrikant op het gebied van kousen die speciaal ontworpen zijn voor het paardrijden. Dit unieke merk voor paardrijdproducten is oorspronkelijk afkomstig uit eigenland; Nederland, maar is inmiddels succesvol over de hele wereld. De kniekousen van STAPP Horse zijn dan ook gemaakt van de beste materialen en zijn dan ook van de hoogste kwaliteit. De perfecte anatomische pasvorm voorkomt wrijving en zorgt ervoor dat deze perfect aansluit om uw voet. De STAPP Horse kniekousen zorgen voor extra grip en voorkomen slippen tijdens het rijden. Met de speciaal ontwikkelde kniekousen van Stapp Horse zult u betere resultaten behalen. Een aantal Nederlandse-Europese-Olympisch kampioenen hebben genoten van de producten van STAPP Horse.