« Terug naar Merken
ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

Dutch Wall Design

dutch-wall-design
Dutch Wall Design

Dutch Wall Design ontwikkelt verschillende soorten wanddecoratie. Schilderen met schoolbordverf hoeft nu niet meer, nu is er deze handige zelfklevende folie die aan te brengen is op iedere soort ondergrond. Op deze bruine muursticker / krijtfolie maakt u met krijt de mooiste tekeningen of schrijft u uw afspraken! Erg leuk voor in de kinderkamer of in de keuken. U creëert uw eigen muur.

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -40%
  Krijtfolie Oranje - Dutch Wall Design - Krijtfolie Oranje - Dutch Wall Design
  5,95
  9.95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Dutch Wall Design Categorie: Krijtfolie Oranje - Dutch Wall Design Krijtfolie Oranje - Dutch Wall Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/2720/th2/krijtfolie-oranje---dutch-wall-design[0].jpg Te koop voor 5,95. in_stock 4.0

  Nu met twee gratis krijtjes.

  Schilderen met schoolbordverf hoeft nu niet meer, nu is er deze handige zelfklevende krijtfolie die aan te brengen is op iedere soort ondergrond. Op deze oranje muursticker maakt u met krijt de mooiste tekeningen of schrijft u uw afspraken. Leuk voor in de kinderkamer of in de keuken. U creëert uw eigen muur.

   

   

  • Materiaal krijtfolie: Hoogwaardige zelfklevend vinylfolie.
  • Bevestiging verwerking verwijdering van krijtfolie: Krijtfolie is eenvoudig aan te brengen. Het materiaal is vervaardigd uit hoogwaardige, zelfklevend vinylfolie, die van veel soorten ondergrond makkelijk weer te verwijderen is. Deze krijtfolie is geschikt voor gladde ondergronden. Voor een optimaal resultaat is het absoluut noodzakelijk dat de ondergrond dicht, droog en schoon en vrij is van stof, siliconen en vet.

   

  Gebruiksaanwijzing tips voor het aanbrengen van krijtfolie:

  • Aanbevolen wordt om een hulplijn te trekken of de hoeken te markeren voordat de folie wordt aangebracht.
  • Maak de afdeklaag in een van de hoeken los en vouw deze scherp naar achteren.
  • Plak het klevende deel recht op de lijn of in de gemarkeerde hoek en zorg dat de folie recht hangt.
  • Vervolgens kan de achterkant stapsgewijs worden verwijderd en kan de folie parallel worden opgehangen.
  • Op een oneffen ondergrond kan worden volstaan de afbeelding met de hand aan te drukken.
  • Op een zeer gladde ondergrond raden wij het gebruik van een droge roller of borstel aan. Deze zijn verkrijgbaar bij elke schilderswinkel of bouwmarkt.
  • Mocht de eerste poging niet naar tevredenheid zijn, kunt u de krijtfolie van de meeste oppervlakken weer verwijderen en opnieuw aanbrengen.

   

  Verpakking: Stevige witte koker, kunststof dopafsluiting

   

Dat het tijdperk van krijtverf op de muren schilderen voorbij is, dat weet iedereen sinds de intrede van Dutch Wall Design. Plak voortaan met gemak het speciale krijtfolie bij u op de muur en houdt alle afspraken voor de hele familie overzicht bij. Tevens zal de agenda op krijtfolie een belangrijk punt worden bij u in de woning en is de hele familie op de hoogte van elkaar.

 

Dutch Wall Design ontwikkeld niet alleen krijtfolie in diverse kleuren, maar ook wanddecoratie op basis van fotografie, design en kunst voor diverse bedrijven. Van groothandels tot interieur architecten en van instellingen tot verzendhuizen. Dutch Wall Design kent de laatste trends, komt met ideëen, ontwikkelt concepten en produceert specifieke producten voor elke trend, stijl, sfeer, kleur en budget.

 

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up