LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Eva Solo collectie

Nieuwste Eva Solo collectie collectie


Eva Solo collectie

De collectie van het Scandinavische merk Eva Solo bestaat uit producten die typerend zijn door hun eenvoud en design. Bovendien zijn de producten van Eva Solo zeer functioneel en gemakkelijk in gebruik. De collectie van Eva Solo bestaat uit waterkokers, glazen, gieters, bloempotten, keukengerei en nog veel meer accessoires voor in huis die het leven een stuk aangenamer en gemakkelijker maken.

De collectie van Eva Solo is er voor de echte verzamelaar. Zo kunt u de Eva Solo glazen perfect combineren met de karaffen en past ook alles voor in de keuken mooi bij elkaar. De producten van Eva Solo kenmerken zich niet alleen door hun hoge functionaliteit, maar ook door het design. Zo is bijvoorbeeld het karaf van Eva Solo zowel druppelvrij als erg mooi voor op tafel. Met hun stijlvolle design kunt u bovendien de producten van Eva Solo goed cadeau doen. U vindt hier de gehele collectie van Eva Solo en mist u een onderdeel? U kunt bij ons ook losse onderdelen van het merk Eva Solo bestellen. Stuur een e-mail naar info@lil.nl en vertel ons welk onderdeel u nodig heeft. Dan zorgen wij ervoor dat het naar u verstuurd wordt. Want van de Eva Solo producten hoort u te genieten!