ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

Fest Amsterdam Meubels

Een vrije ruimte overhebben in uw huis, en niet wetende wat u daar moet neerzetten, dat gevoel kennen wij allemaal wel. Met deze Meubels van Fest Amsterdam is die lege plek zo opgevuld. Een eenvoudig bijzettafeltje, krukje of een stoel staat altijd mooi in elk interieur. 

Filters
Prijs
Levertijd
Model
Sale

 • Best verkocht
  -13%
  Krukje Cirque - floris hovers - FEST Amsterdam - Krukje Cirque - floris hovers - FEST Amsterdam
  139,29
  160.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: FEST Amsterdam Categorie: Krukje Cirque - floris hovers - FEST Amsterdam Krukje Cirque - floris hovers - FEST Amsterdam //cdn.lil.nl/upload/22/products/335674/th2/krukje-cirque---floris-hovers---fest-amsterdam[0].jpg Te koop voor 139,29. in_stock

  Kruk en/of bijzettafel Floris - Fest Amsterdam
  Het krukje Floris is het resultaat van de samenwerking met Nederlands ontwerper Floris Hovers. Het krukje Cirque is het eerste ontwerp die Hoovers ontworpen heeft voor Fest Amsterdam. Dit product kan zowel gebruikt worden als krukje én als bijzettafel. het natuurlijke hout is gecombineerd met typische kleuren, hierdoor is dit meubelstuk een tijdloze toevoeging aan ieder interieur. Het krukje Floris is te herkennen aan zijn simpele vorm, gebruik van puur materiaal en de kleurrijke afwerking aan de poten. Dit model is 45cm hoog, en het blad heeft een diameter van 35cm. 

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up