ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

Gezinnig

 

Gezinnig is een merk dat bedoeld is om het gezinnen wat makkelijker te maken. Dit wordt gedaan aan de hand van weekplanners, maar ook leuke boeken voor zowel de kinderen als de ouders. Ouders hebben vaak het hadden in het haar; afspraken plannen, opvoeding, aandacht, noem het maar op of u heeft het er druk mee. Gezinnig biedt praktische tools en inspiratie om alle onderdelen van het gezinsleven optimaal te vervullen.

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -59%
  Vier En Versier Kalender 2013 - Diana Van Ewijk - Vier en versier kalender 2013 - Diana van Ewijk
  6,95
  17.00
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Categorie: Vier En Versier Kalender 2013 - Diana Van Ewijk Vier En Versier Kalender 2013 - Diana Van Ewijk //cdn.lil.nl/upload/22/products/293555/th2/vier-en-versier-kalender-2013---diana-van-ewijk[0].jpg Te koop voor 6,95. in_stock maandplanner met knipvellen voor feestjesVier&Versier Kalender 2013: Maak er een feestje van!Hoe zat het ook alweer precies met Sint-Maarten? Waarom vieren we Dierendag? En waarom eten we versierde eieren met Pasen? De Vier&Versier Kalender geeft, per maand, uitleg over de Nederlandse en Belgische feestdagen. Iedere maand heeft bovendien een bijpassende knipvel, waarmee je zelf feestelijke knutsels van papier maakt. Zo vergeet je geen enkele feestdag meer en maak je er bovendien een extra bijzonder moment van. Daarnaast helpt de Vier&Versier Kalender je om grip te houden op het, soms hectische, gezinsleven. Door de heldere vormgeving en de dagelijkse notitieruimte voor ieder gezinslid biedt deze maandplanner veel gemak en overzicht.De voordelen van de Vier&Versier Kalender:* helder overzicht per maandElke dag heeft vijf symbooltjes, ??n voor ieder gezinslid. Er is notitieruimte voor vijf personen, dit kun je ook gebruiken voor verschillende dagdelen of andere To Do's en reminders.* origineel knutselmateriaal 17 knipvellen met kant-en-klaar knutselmateriaal voor feesten, zoals een aftelkalender voor Pakjesavond, spelletjes voor Valentijnsdag, Koninginnedag en Oudjaarsavond, een bonnenboekje voor de zomervakantie en nog veel meer. Heb je zin en tijd om te knutselen, dan kun je direct met je kind aan de slag.* heel veel leuke weetjesHoe zat het ook alweer met Pinksteren, wanneer is het Luilak en hoe lang duurt het Suikerfeest? De Vier&Versier Kalender geeft kort en helder uitleg over de meest gangbare feestdagen in Nederland en Belgi?. Leuk om te weten en fijn om de vragen van je kind te kunnen beantwoorden.* 5 extra maandenLooptijd: augustus 2012 t/m december 2013 (een jaar + 5 extra maanden).Publicatieshet Parool (8 september 2011) - Geen feestdag kan je meer ontgaan. Gezinnig heeft ze allemaal op de Vier & Versier kalender gezet, een enorme maandplanner waarop iedereen uit het gezin zijn afspraken kan zetten.Groter Groeien (18 jan 2012) - Kalenders saai? Deze maandplanner niet! Hij geeft je inspiratie ?n staat bomvol leuke weetjes. Je krijgt ook nog bij elke maand een knipvel met knutselmateriaal.De makersDe Vier&Versier Kalender wordt uitgegeven door Gezinnig. Producent en webshop van slimme dingen voor drukke gezinnen. Het ontwerp is van Diana van Ewijk en Caroline Ellerbeck van Homemade Happiness, een bedrijf dat ouders inspireert op het gebied van kinderfeestjes.

Wendy Hauben en Rianne van Essen zijn de oprichters van Gezinnig, een merk met een stevig karakter. Allebei moeder van twee kinderen en dit eisten zijn tol. Deze twee vrouwelijke ondernemers kwamen erachter dat het gezinsleven een goede organisatie vergt. Daarom ontwikkelt Gezinnig producten die bedoeld zijn om het gezinsleven te vergemakkelijken. Gezinnig is een merk met een heel breed assortiment, van Ipad hoezen tot boeken zoals te zien is bij LiL. Met de leuke weekplanners, boeken en kalenders wordt het voor u een stuk gemakkelijker de boel te organiseren. De producten van Gezinnig sloegen meteen in als een bom. Gezinnig doet ook mee aan het project WE keep on growing, waarmee dit merk veel aandacht in de media heeft gekregen.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up