Good & Mojo Hanglampen

Een lamp met een verhaal. De hanglampen van Good&Mojo zijn duurzaam gemaakte lampen. Ze zijn bijvoorbeeld gemaakt van bamboe, eco linnen, kurk, houtsnippers en kraft papier. Behalve dat ze duurzaam gemaakt zijn het oo... Lees meer

Filters
Prijs
Kleur
Model

Een lamp met een verhaal. De hanglampen van Good&Mojo zijn duurzaam gemaakte lampen. Ze zijn bijvoorbeeld gemaakt van bamboe, eco linnen, kurk, houtsnippers en kraft papier. Behalve dat ze duurzaam gemaakt zijn het ook nog eens design lampen en zien ze er prachtig uit. De hanglampen van Good&Mojo zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en gemaakt van allerlei unieke gerecyclede materialen. 

It’s about RoMi heeft een splinternieuwe collectie lampen gelanceerd met Good&Mojo. De nieuwe lijn bestaat uit hanglampenvloerlampen en tafellampen die zijn gemaakt van duurzame materialen. Voorbeelden van materialen die zijn gebruikt voor het maken van de lampen zijn, eco linnen, bamboe, kurk, houtsnippers en kraft papier. 

Met het nieuwe label Good&Mojo wil men duurzame lampen creeren en tegelijkertijd mensen helpen! Voor de lampen zijn alleen duurzame materialen gebruikt, zoals gerecycled papier,kurk,houtsnippers,eco linnen en bamboe.Voor elke lamp die wordt verkocht wordt er aan de WakaWaka Foundation gedoneerd. Deze foundation verstrekt lampen op zonne energie aan mensen in humanitaire hulp situaties die geen aansluiting op het elektriciteitsnet hebben.Deze oplossing van WakaWaka is een veilige alternatief voor de gevaarlijke kerosine lampen, en kan veel levens redden. 

Voor It’s about RoMi een duurzame en verantwoordelijke manier van produceren terwijl er tegelijkertijd  design en sfeervolle lampen worden gemaakt. Per verkochte lamp doneert It’s about RoMi 5% aan de WakaWaka Foundation ( Swahili voor helder licht ). De humanitaire steun gaat naar plaatsen zonder stroomvoorziening, vluchtelingenkampen en/of rampgebieden zoals Nepal.