ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl
  • Vredeweg 46
  • 1505 HH Zaandam
  • - info@lil.nl
  • - 075 - 615 24 22
  • Openingstijden klantenservice:
  • Ma t/m Vr 09.00 - 21.00
  • Zaterdag 10.00 - 17.00

Good & Mojo Vloerlampen

Deze prachtige vloerlampen zijn een ware eyecatcher voor in uw huis, en dat niet alleen. Ze hebben ook nog een mooi verhaal.  Voor de lampen zijn alleen duurzame materialen gebruikt, zoals gerecycled papier,kurk,houtsnippers,eco linnen en bamboe. Tevens doneert It’s about RoMi  5% per verkochte lamp aan de WakaWaka Foundation (Swahili voor helder licht). Kortom, u kunt dus altijd met trots naar deze tafellampen kijken. 

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

It’s about RoMi heeft een splinternieuwe collectie lampen gelanceerd met Good&Mojo. De nieuwe lijn bestaat uit hanglampenvloerlampen en tafellampen die zijn gemaakt van duurzame materialen. Voorbeelden van materialen die zijn gebruikt voor het maken van de lampen zijn, eco linnen, bamboe, kurk, houtsnippers en kraft papier. 

Met het nieuwe label Good&Mojo wil men duurzame lampen creeren en tegelijkertijd mensen helpen! Voor de lampen zijn alleen duurzame materialen gebruikt, zoals gerecycled papier,kurk,houtsnippers,eco linnen en bamboe.Voor elke lamp die wordt verkocht wordt er aan de WakaWaka Foundation gedoneerd. Deze foundation verstrekt lampen op zonne energie aan mensen in humanitaire hulp situaties die geen aansluiting op het elektriciteitsnet hebben.Deze oplossing van WakaWaka is een veilige alternatief voor de gevaarlijke kerosine lampen, en kan veel levens redden. 

Voor It’s about RoMi een duurzame en verantwoordelijke manier van produceren terwijl er tegelijkertijd  design en sfeervolle lampen worden gemaakt. Per verkochte lamp doneert It’s about RoMi 5% aan de WakaWaka Foundation ( Swahili voor helder licht ). De humanitaire steun gaat naar plaatsen zonder stroomvoorziening, vluchtelingenkampen en/of rampgebieden zoals Nepal.  

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up