ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl
 • Vredeweg 46
 • 1505 HH Zaandam
 • - info@lil.nl
 • - 075 - 615 24 22
 • Openingstijden klantenservice:
 • Ma t/m Vr 09.00 - 21.00
 • zaterdag 09.00 - 17.30

GripGrab Handschoenen

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

  Handschoen zwart - Windster allround - Gripgrab - S - Handschoen zwart - Windster allround - Gripgrab - S
  53,96
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Gripgrab windster allround handschoen Gripgrab windster allround handschoen //cdn.lil.nl/upload/22/products/436907/th2/handschoen-zwart---windster-allround---gripgrab---s[0].jpg Te koop voor 53,96. in_stock De Windster is een comfortabele allround winter fietshandschoen die warmte, bewegingsvrijheid en stijl combineert. Doordat hij gemaakt is van waterafstotend, ademend en isolerend materiaal is het de ideale handschoen voor koude en natte omstandigheden. De Windster geeft je een unieke pasvorm en gevoel doordat je vingers uit één stuk gemaakt zijn met de stiksels aan de buitenkant van de palm. De palm is gemaakt van suède dat duurzaam, maar toch zacht en zelfs waterproof is. Aan de binnenkant zorgt een comfortabele voering voor isolatie en het gebreid manchet completeert het totale plaatje van deze functionele handschoen.
  Handschoen - ProGel - Hi Vis - Gripgrab - S - Handschoen - ProGel - Hi Vis - Gripgrab - S
  39,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Handschoen - ProGel - Hi Vis - Gripgrab Handschoen - ProGel - Hi Vis - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/436939/th2/handschoen---progel---hi-vis---gripgrab---s[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock De Hi Vis ProGel handschoenen van Gripgrab zijn de meest comfortabele handschoenen die momenteel op de markt beschikbaar zijn. De handschoenen zijn gemaakt van lichtgewicht en flexibele materialen die zorgen voor een maximale bewegingsvrijheid met een uitstekende fit en grip. Door de 4mm Doctorgel padding krijgt u minder snel last van fietsgeralateerde ongemakkelijkheden als verkramping en vedoving in de handen. Door de Hi Vis techniek bent u veiliger in het verkeer omdat u beter zichtbaar. De handschoenen ademen uitstekend en zijn daarnaast voorzien van een zweetveger en pull-off systeem wat het allemaal samen de ideale fietshandschoen maakt.
  Handschoen - Windster - Hi Vis - Gripgrab - S - Handschoen - Windster - Hi Vis - Gripgrab - S
  53,96
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Handschoen - Windster - Hi Vis - Gripgrab Handschoen - Windster - Hi Vis - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/436959/th2/handschoen---windster---hi-vis---gripgrab---s[0].jpg Te koop voor 53,96. in_stock De Hi vis Windster handschoenen van Gripgrab is een comfortabele allround winterhandschoen. De handschoen combineerd stijl met warmte en flexibiliteit. De stof is ademend, waterafstotend en isolerend wat dit de ideale handschoen maakt voor natte en koude weersomstandigheden. De Windster zorgt voor een unieke fit&feel doordat deze is voorzien van een box-vinger constructie. Dit houdt in dat de stiksle aan de buitenkant van de vinger zit. De palm van de handschoen is gemaakt van kunstmatig suede dat erg duurzaam is en daarnaast zacht en waterproof. De Hi Vis technologie zorgt ervoor dat u beter zichtbaar bent in het verkeer waardoor u zich veiliger door het verkeer kunt bewegen.
  Handschoen - Running Expert - Hi Vis - Gripgrab - S - Handschoen - Running Expert - Hi Vis - Gripgrab - S
  31,46
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Handschoen - Running Expert - Hi Vis - Gripgrab Handschoen - Running Expert - Hi Vis - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/436969/th2/handschoen---running-expert---hi-vis---gripgrab---s[0].jpg Te koop voor 31,46. in_stock De Running Expert Hi-Vis biedt maximaal ademend vermogen en zichtbaarheid samen met effectieve isolatie voor hardlopen in koude omstandigheden. EasyTouch en touch screen compatibility maakt het mogelijk om je smartphone of GPS-horloge te bedienen zonder je handschoenen uit te trekken. De Running Expert Hi-Vis verhoogt je veiligheid wanneer je in het donker of in een stedelijke- of stadsomgeving loopt. De sterk reflecterende handschoen met uitstekend ademend vermogen beschikt verder over een badstof zweet wisser en silicone grip wat het d
  Fietshandschoen - Aero TT - Zwart/Wit - Gripgrab - S - Handschoen - Aero TT - Zwart/Wit - Gripgrab - S
  49,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Handschoen - Aero TT - Zwart/Wit - Gripgrab Handschoen - Aero TT - Zwart/Wit - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/436989/th2/handschoen---aero-tt---zwart-wit---gripgrab---s[0].jpg Te koop voor 49,95. in_stock De Aero TT is de ultieme handschoen voor het tijdrijden en snelle races. De super strakke pasvorm, dankzij de strakke aansluiting rondom de pols en vingers, geeft een maximaal aerodynamisch voordeel. De padding is geoptimaliseerd voor grip op het aero-stuur en voor optimaal comfort zonder dat het gevoel met het stuur afneemt
  Handschoen - Hurricane - Zwart - Gripgrab - S - Handschoen - Hurricane - Zwart - Gripgrab - S
  44,96
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Handschoen - Hurricane - Gripgrab Handschoen - Hurricane - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/437029/th2/handschoen---hurricane---zwart---gripgrab---s[0].jpg Te koop voor 44,96. in_stock De Hurricane is een comfortabele drie seizoenen fietshandschoen gemaakt van waterafstotende, ademende en lichtgewicht materialen, wat het een ideale handschoen maakt voor natte en winderige omstandigheden. Hij biedt een goede isolatie, maximale bewegingsvrijheid samen met een uitstekende pasvorm en grip.
  Handschoen - Raptor - Zwart - Gripgrab - S - Handschoen - Raptor - Zwart - Gripgrab - S
  49,46
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Handschoen - Raptor - Gripgrab Handschoen - Raptor - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/437039/th2/handschoen---raptor---zwart---gripgrab---s[0].jpg Te koop voor 49,46. in_stock De Raptor is een drie seizoenen handschoen die warmte, ademend vermogen, duurzaamheid en uitstekende grip combineert, wat hem ideaal voor MTB en Cyclocross maakt. Door het hoge ademend vermogen is dit een high performance handschoen voor de veeleisende fietser.
  Handschoen - Polaris - Zwart - Gripgrab - S - Handschoen - Polaris - Zwart - Gripgrab - S
  80,96
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Handschoen - Polaris - Gripgrab Handschoen - Polaris - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/437049/th2/handschoen---polaris---zwart---gripgrab---s[0].jpg Te koop voor 80,96. in_stock De Polaris is een volledig wind- en waterproof state-of-the-art winter fietshandschoen. Uitzonderlijk hoog ademend vermogen wordt verzekerd door de superieure OutDry technologie, high-end materiaalgebruik en een handschoen ontworpen tot in de perfectie. Deze handschoen houdt je handen warm en droog tijdens koude en natte winterdagen.
  Handschoen - Nordic - Zwart - Gripgrab - XS - Handschoen - Nordic - Zwart - Gripgrab - XS
  62,96
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Handschoen - Nordic - Gripgrab Handschoen - Nordic - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/437059/th2/handschoen---nordic---zwart---gripgrab---xs[0].jpg Te koop voor 62,96. in_stock De Nordic is een zeer warme en comfortabele winter fietshandschoen. Zijn winddichte en waterafstotende buitenkant gecombineerd met het lobster design en maximale isolatie verzekeren warme en comfortabele handen bij temperaturen onder nul. De drie vinger constructie geven optimale flexibiliteit en zorgen voor grip en manoeuvreerbaarheid.
  Handschoen - Hurricane Hi-Vis - Gripgrab - S - Handschoen - Hurricane Hi-Vis - Gripgrab - S
  44,96
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Handschoen - Hurricane Hi-Vis - Gripgrab Handschoen - Hurricane Hi-Vis - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/437071/th2/handschoen---hurricane-hi-vis---gripgrab---s[0].jpg Te koop voor 44,96. in_stock De Hurricane Hi-Vis is een comfortabele en opvallende handschoen die goed te gebruiken is in ieder seizoen. De Hi-Vis eigenschap zorgt ervoor dat je goed zichtbaar bent tijdens je trainingen of wanneer je onderweg bent naar je werk. De Hurricane Hi-Vis biedt perfecte isolatie, maximale bewegingsvrijheid en een uitstekende pasvorm en grip. De handschoen is voorzien van duurzaam, waterbestendig en ademende materialen. Het ontwerp is eenvoudig en geperfectioneerd met touchscreen functie en zweet verwijderaar.
  Handschoen - Running Thermo - Gripgrab - XS - Handschoen - Running Thermo - Gripgrab - XS
  35,96
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Handschoen - Running Thermo - Gripgrab Handschoen - Running Thermo - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/437093/th2/handschoen---running-thermo---gripgrab---xs[0].jpg Te koop voor 35,96. in_stock De Running Thermo is een warme, windproof running handschoen om te hardlopen in gematigde tot koude temperaturen. De windproof hoes kan snel uit het zakje worden getrokken en even snel weer opgeborgen. De Running Thermo heeft verder een badstof zweet wisser, silicone grip en is zelfs touchscreen compatible.
  Handschoenen - Zwart - Insulator - Gripgrab - M - Handschoenen zwart - Insulator - Gripgrab - M
  31,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Handschoenen - Zwart - Insulator - Gripgrab Handschoenen - Zwart - Insulator - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/436877/th2/handschoenen-zwart---insulator---gripgrab---m[0].jpg Te koop voor 31,95. in_stock De Insulator is een comfortabele, lichtgewicht liner-handschoen die los of als binnenhandschoen gebruikt kan worden als extra isolerende laag tijdens extreem koude dagen. Holle vezel technologie verzekerd warmte isolatie en is perfect ademend. Een silicone print geeft je optimale grip. De Insulator handschoen heeft de perfecte pasvorm voor uw rit. High-end materialen en een optimaal ontwerp zorgen voor een uitstekend ademend vermogen en comfort. De perfecte keuze als liner-handschoen tijdens extreme temperaturen en als losse handschoen in gematigde temperaturen.
  Handschoenen - Neoprene - Zwart - Gripgrab - L - Handschoenen - Neoprene - Zwart - Gripgrab - L
  38,66
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Handschoenen - Neoprene - Zwart - Gripgrab Handschoenen - Neoprene - Zwart - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/436901/th2/handschoenen---neoprene---zwart---gripgrab---l[0].jpg Te koop voor 38,66. in_stock

  De GripGrab Neoprene handschoenen Zwart  is een regenweer handschoen gemaakt van 3mm waterproof neopreen dat warm blijft zelfs als het nat is. Zijn perfecte passing, silicone grip en 4 mm DoctorGel maakt het de favoriete handschoen voor fietsers die in de regen rijden. Neopreen is een super flexibel materiaal en zorgt voor uitstekende isolatie in extreem natte omstandigheden. 

  Handschoen zwart - Running expert - Gripgrab - XS - Handschoen zwart - Running expert - Gripgrab - XS
  31,46
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Handschoen zwart - Running expert - Gripgrab Handschoen zwart - Running expert - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/436917/th2/handschoen-zwart---running-expert---gripgrab---xs[0].jpg Te koop voor 31,46. in_stock De Running Expert is een high-end running handschoen die zorgt voor optimale isolatie gecombineerd met een hoog ademend vermogen. EasyTouch en touch screen compatible vingertoppen maken het mogelijk om smartphones te bedienen zonder je handschoenen uit te trekken. De Running Expert heeft een badstof zweet wisser en silicone grip naast een uitstekend ademend vermogen die het de ideale running handschoen maakt
  Handschoen XC - zwart/rood - Supergel XC - Gripgrab - S - Handschoen XC - zwart/rood - Supergel XC - Gripgrab - S
  44,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Handschoen - zwart/rood - Supergel XC - Gripgrab Handschoen - zwart/rood - Supergel XC - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/436929/th2/handschoen-xc---zwart-rood---supergel-xc---gripgrab---s[0].jpg Te koop voor 44,95. in_stock De SuperGel XC is de meest schok absorberende handschoen in onze collectie, met hoogwaardige materialen en 4 millimeter DoctorGel padding. De vingertoppen zijn voorzien van een Touch Screen compatible materiaal, die het mogelijk maakt om je smart phone of navigatie te blijven bedienen. De SuperGel XC biedt maximale bescherming tegen vermoeide handen en is de perfecte keuze voor rijders die last hebben van gevoelloze handen of tintelingen, of gewoon maximaal comfort eisen van hun handschoenen.
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up