ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

GripGrab Handschoenen

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

  Handschoenen - Urban Softshell - Zwart - Gripgrab - S - Handschoenen - Urban Softshell - Zwart - Gripgrab - S
  39,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Handschoenen - Urban Softshell - Fw 2014 - Zwart - Gripgrab Handschoenen - Urban Softshell - Fw 2014 - Zwart - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/436885/th2/handschoenen---urban-softshell---zwart---gripgrab---s[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock De Urban Softshell is een comfortabele allround winter fietshandschoen die warmte, flexibiliteit en stijl combineert. Zijn discrete uitstraling, waterafstotendheid, ademend vermogen en isolerende materialen maken het de logische keuze voor de veeleisende forens die op zoek is naar zowel stijl als functionaliteit.
  Handschoenen - Neoprene - Zwart - Gripgrab - L - Handschoenen - Neoprene - Zwart - Gripgrab - L
  37,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Handschoenen - Neoprene - Fw 2014 - Zwart - Gripgrab Handschoenen - Neoprene - Fw 2014 - Zwart - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/436901/th2/handschoenen---neoprene---zwart---gripgrab---l[0].jpg Te koop voor 37,95. in_stock

  De GripGrab Neoprene handschoenen Zwart  is een regenweer handschoen gemaakt van 3mm waterproof neopreen dat warm blijft zelfs als het nat is. Zijn perfecte passing, silicone grip en 4 mm DoctorGel maakt het de favoriete handschoen voor fietsers die in de regen rijden. Neopreen is een super flexibel materiaal en zorgt voor uitstekende isolatie in extreem natte omstandigheden. 

  Handschoen zwart - Windster allround - Gripgrab - XXL - Handschoen zwart - Windster allround - Gripgrab - XXL
  53,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Gripgrab windster allround handschoen Gripgrab windster allround handschoen //cdn.lil.nl/upload/22/products/436915/th2/handschoen-zwart---windster-allround---gripgrab---xxl[0].jpg Te koop voor 53,95. in_stock De Windster is een comfortabele allround winter fietshandschoen die warmte, bewegingsvrijheid en stijl combineert. Doordat hij gemaakt is van waterafstotend, ademend en isolerend materiaal is het de ideale handschoen voor koude en natte omstandigheden. De Windster geeft je een unieke pasvorm en gevoel doordat je vingers uit één stuk gemaakt zijn met de stiksels aan de buitenkant van de palm. De palm is gemaakt van suède dat duurzaam, maar toch zacht en zelfs waterproof is. Aan de binnenkant zorgt een comfortabele voering voor isolatie en het gebreid manchet completeert het totale plaatje van deze functionele handschoen.
  Handschoen XC - zwart/rood - Supergel XC - Gripgrab - S - Handschoen XC - zwart/rood - Supergel XC - Gripgrab - S
  41,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Handschoen XC - zwart/rood - Supergel XC - Gripgrab Handschoen XC - zwart/rood - Supergel XC - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/436929/th2/handschoen-xc---zwart-rood---supergel-xc---gripgrab---s[0].jpg Te koop voor 41,95. in_stock De SuperGel XC is de meest schok absorberende handschoen in onze collectie, met hoogwaardige materialen en 4 millimeter DoctorGel padding. De vingertoppen zijn voorzien van een Touch Screen compatible materiaal, die het mogelijk maakt om je smart phone of navigatie te blijven bedienen. De SuperGel XC biedt maximale bescherming tegen vermoeide handen en is de perfecte keuze voor rijders die last hebben van gevoelloze handen of tintelingen, of gewoon maximaal comfort eisen van hun handschoenen.
  Handschoen - Insulator - Hi Vis - Gripgrab - S - Handschoen - Insulator - Hi Vis - Gripgrab - S
  30,40
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Handschoen - Insulator - Hi Vis - Gripgrab Handschoen - Insulator - Hi Vis - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/436949/th2/handschoen---insulator---hi-vis---gripgrab---s[0].jpg Te koop voor 30,40. in_stock De Hi Vis Insulator handschoen van Gripgrab is een comfortabele, lichtgewicht handschoen die zowel normaal en als binnenhandschoen te gebruiken is. Door de Insulator als binnenhandschoen te dragen zorg je voor een extra isalotie tijdens de koude dagen. De holle Fibre technologie zorgt voor een super thermo-isolatie en ademende stof. De silliconenprint op de binnenkant zorgt voor een optimale grip. De Hi Vis technologie zorgt ervoor dat u beter zichtbaar bent in het verkeer waardoor u zich veiliger door het verkeer kunt bewegen.
  Handschoen - Windster - Hi Vis - Gripgrab - M - Handschoen - Windster - Hi Vis - Gripgrab - M
  49,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Handschoen - Windster - Hi Vis - Gripgrab Handschoen - Windster - Hi Vis - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/436961/th2/handschoen---windster---hi-vis---gripgrab---m[0].jpg Te koop voor 49,95. in_stock De Hi vis Windster handschoenen van Gripgrab is een comfortabele allround winterhandschoen. De handschoen combineerd stijl met warmte en flexibiliteit. De stof is ademend, waterafstotend en isolerend wat dit de ideale handschoen maakt voor natte en koude weersomstandigheden. De Windster zorgt voor een unieke fit&feel doordat deze is voorzien van een box-vinger constructie. Dit houdt in dat de stiksle aan de buitenkant van de vinger zit. De palm van de handschoen is gemaakt van kunstmatig suede dat erg duurzaam is en daarnaast zacht en waterproof. De Hi Vis technologie zorgt ervoor dat u beter zichtbaar bent in het verkeer waardoor u zich veiliger door het verkeer kunt bewegen.
  Handschoen - Hurricane - Zwart - Gripgrab - S - Handschoen - Hurricane - Zwart - Gripgrab - S
  42,25
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Handschoen - Hurricane - Gripgrab Handschoen - Hurricane - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/437029/th2/handschoen---hurricane---zwart---gripgrab---s[0].jpg Te koop voor 42,25. in_stock De Hurricane is een comfortabele drie seizoenen fietshandschoen gemaakt van waterafstotende, ademende en lichtgewicht materialen, wat het een ideale handschoen maakt voor natte en winderige omstandigheden. Hij biedt een goede isolatie, maximale bewegingsvrijheid samen met een uitstekende pasvorm en grip.
 • Best verkocht
  Handschoen - Aero TT - Zwart/Wit - Gripgrab - M - Handschoen - Aero TT - Zwart/Wit - Gripgrab - M
  43,90
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Handschoen - Aero TT - Zwart/Wit - Gripgrab Handschoen - Aero TT - Zwart/Wit - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/436991/th2/handschoen---aero-tt---zwart-wit---gripgrab---m[0].jpg Te koop voor 43,90. in_stock De Aero TT is de ultieme handschoen voor het tijdrijden en snelle races. De super strakke pasvorm, dankzij de strakke aansluiting rondom de pols en vingers, geeft een maximaal aerodynamisch voordeel. De padding is geoptimaliseerd voor grip op het aero-stuur en voor optimaal comfort zonder dat het gevoel met het stuur afneemt
  Handschoen - ProGel Woman - Gripgrab - XS - Handschoen - ProGel Woman - Gripgrab - XS
  34,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Handschoen - ProGel Woman - Gripgrab Handschoen - ProGel Woman - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/436981/th2/handschoen---progel-woman---gripgrab---xs[0].jpg Te koop voor 34,95. in_stock De ProGel Woman is een van de meest comfortabele vingerloze handschoenen op de markt. Gemaakt van lichtgewicht, flexibele materialen bieden ze maximale bewegingsvrijheid samen met een excellente pasvorm en grip. 4 millimeter DoctorGel padding beperkt de kans op zenuwletsel aan je polsen (gevoelloze handen).
  Handschoen - Racing - Zwart - Gripgrab - M - Handschoen - Racing - Zwart - Gripgrab - M
  39,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Handschoen - Racing - Gripgrab Handschoen - Racing - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/437011/th2/handschoen---racing---zwart---gripgrab---m[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock De Racing is de ultieme lichtgewicht mountainbike wedstrijdhandschoen. Wedstrijdwaardig en ontwikkeld in samenwerking met enkele van de beste renners ter wereld. De favoriete handschoen van veel world cup rijders. De handschoen heeft 2 millimeter DoctorGel en is ook voorzien van touch screen compatible materiaal op de vingertoppen, dit zorgt er voor dat rijders hun touch screen apparaten kunnen blijven bedienen.
  Handschoen - Raptor - Zwart - Gripgrab - M - Handschoen - Raptor - Zwart - Gripgrab - M
  47,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Handschoen - Raptor - Gripgrab Handschoen - Raptor - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/437041/th2/handschoen---raptor---zwart---gripgrab---m[0].jpg Te koop voor 47,95. in_stock De Raptor is een drie seizoenen handschoen die warmte, ademend vermogen, duurzaamheid en uitstekende grip combineert, wat hem ideaal voor MTB en Cyclocross maakt. Door het hoge ademend vermogen is dit een high performance handschoen voor de veeleisende fietser.
  Handschoen - Nordic - Zwart - Gripgrab - XS - Handschoen - Nordic - Zwart - Gripgrab - XS
  68,40
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Handschoen - Nordic - Gripgrab Handschoen - Nordic - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/437059/th2/handschoen---nordic---zwart---gripgrab---xs[0].jpg Te koop voor 68,40. in_stock De Nordic is een zeer warme en comfortabele winter fietshandschoen. Zijn winddichte en waterafstotende buitenkant gecombineerd met het lobster design en maximale isolatie verzekeren warme en comfortabele handen bij temperaturen onder nul. De drie vinger constructie geven optimale flexibiliteit en zorgen voor grip en manoeuvreerbaarheid.
  Handschoen - Hurricane Hi-Vis - Gripgrab - S - Handschoen - Hurricane Hi-Vis - Gripgrab - S
  46,40
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Handschoen - Hurricane Hi-Vis - Gripgrab Handschoen - Hurricane Hi-Vis - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/437071/th2/handschoen---hurricane-hi-vis---gripgrab---s[0].jpg Te koop voor 46,40. in_stock De Hurricane Hi-Vis is een comfortabele en opvallende handschoen die goed te gebruiken is in ieder seizoen. De Hi-Vis eigenschap zorgt ervoor dat je goed zichtbaar bent tijdens je trainingen of wanneer je onderweg bent naar je werk. De Hurricane Hi-Vis biedt perfecte isolatie, maximale bewegingsvrijheid en een uitstekende pasvorm en grip. De handschoen is voorzien van duurzaam, waterbestendig en ademende materialen. Het ontwerp is eenvoudig en geperfectioneerd met touchscreen functie en zweet verwijderaar.
  Handschoen - Running UltraLight - Gripgrab - S - Handschoen - Running UltraLight - Gripgrab - S
  30,40
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Handschoen - Running UltraLight - Gripgrab Handschoen - Running UltraLight - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/437083/th2/handschoen---running-ultralight---gripgrab---s[0].jpg Te koop voor 30,40. in_stock De Running UltraLight is een super lichtgewicht running handschoen voor hoge intensiteit trainingen, wedstrijd gebruik, of als een dunne handschoen genoeg is om je handen comfortabel te houden.
  Handschoen - Running Thermo - Gripgrab - XS - Handschoen - Running Thermo - Gripgrab - XS
  37,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Handschoen - Running Thermo - Gripgrab Handschoen - Running Thermo - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/437093/th2/handschoen---running-thermo---gripgrab---xs[0].jpg Te koop voor 37,95. in_stock De Running Thermo is een warme, windproof running handschoen om te hardlopen in gematigde tot koude temperaturen. De windproof hoes kan snel uit het zakje worden getrokken en even snel weer opgeborgen. De Running Thermo heeft verder een badstof zweet wisser, silicone grip en is zelfs touchscreen compatible.
  Handschoen - Running Basic - Gripgrab - S - Handschoen - Running Basic - Gripgrab - S
  30,40
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Handschoen - Running Basic - Gripgrab Handschoen - Running Basic - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/437107/th2/handschoen---running-basic---gripgrab---s[0].jpg Te koop voor 30,40. in_stock De Running Basic is een klassieke winter running handschoen. Met een eenvoudig en comfortabel design biedt hij een goede combinatie tussen isolatie en ademend vermogen om je handen comfortabel te houden in koude temperaturen.
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up