ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl
 • Vredeweg 46
 • 1505 HH Zaandam
 • - info@lil.nl
 • - 075 - 615 24 22
 • Openingstijden klantenservice:
 • Ma t/m Vr 09.00 - 21.00
 • zaterdag 09.00 - 17.30

GripGrab Overschoenen

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

  Overschoen - Zwart - Racethermo - Gripgrab - S - Overschoen zwart - Racethermo - Gripgrab - S
  44,96
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Gripgrab racethermo overschoen Gripgrab racethermo overschoen //cdn.lil.nl/upload/22/products/436514/th2/overschoen-zwart---racethermo---gripgrab---s[0].jpg Te koop voor 44,96. in_stock De RaceThermo is gemaakt van 2 mm waterdicht neopreen, met Kevlar verstevigde zones. Het beschermt je voeten tegen vuil en opspattend water in natte en koude omstandigheden. Geschikt voor de meeste pedaalsystemen. De RaceThermo overschoen geeft die race-look uitstraling terwijl hij effectief je voeten en schoenen beschermt tegen de elementen. Een verstelbare klittenband onder de zool in combinatie met een elastische band aan de bovenzijde zorgen voor een perfect design én pasvorm.
  Overschoen waterdicht - Dryfoot - Gripgrab - S - Overschoen waterdicht - Dryfoot - Gripgrab - S
  39,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Gripgrab dryfoot overschoen Gripgrab dryfoot overschoen //cdn.lil.nl/upload/22/products/436526/th2/overschoen-waterdicht---dryfoot---gripgrab---s[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock

  De DryFoot is een waterdichte overschoen ontworpen om te passen over uw normale alledaagse schoenen. Ze zijn gemakkelijk aan te trekken en beschermen uw favoriete schoenen tegen opspattend water en vuil tijdens het fietsen. De DryFoot wordt geleverd met een handig tasje om ze schoon en makkelijk op te bergen. De DryFoot is gemaakt van wind- en waterdicht materiaal en voorzien van een met Kevlar verstevigde zoolconstructie om de levensduur van uw overschoenen te verlengen. Voor iedereen die graag op zijn werk aan komt met droge voeten.

  Overschoen - RaceAqua Hi-Vis - Gripgrab - S (38/39) - Overschoen - RaceAqua Hi-Vis - Gripgrab - S (38/39)
  44,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Overschoen - RaceAqua Hi-Vis - Gripgrab Overschoen - RaceAqua Hi-Vis - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/436582/th2/overschoen---raceaqua-hi-vis---gripgrab---s-38-39[0].jpg Te koop voor 44,95. in_stock De RaceAqua Hi-Vis is een lichte, waterdichte en aerodynamische overschoen die beschermd tegen wind en regen. Het waterdichte rekbare materiaal zorgt voor een strakke pasvormen en de rits aan de achterzijde maakt het gemakkelijk om hem over de schoen heen te trekken. De reflecterende opdruk op de zijkant van de overschoen samen met de fluorescerende kleur zorgt voor een optimale zichtbaarheid in condities met weinig licht.
 • Best verkocht
  Overschoen - RaceAero TT - Gripgrab - S (38/41) - Overschoen - RaceAero TT - Gripgrab - S (38/41)
  44,96
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Overschoen - RaceAero TT - Gripgrab Overschoen - RaceAero TT - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/436594/th2/overschoen---raceaero-tt---gripgrab---s-38-41[0].jpg Te koop voor 44,96. in_stock Wanneer elke seconde telt, dan is de RaceAero TT wat je nodig hebt. Aerodynamische efficientie is van cruciaal belang in tijdritten en deze aero overschoenen zijn ontworpen om jou seconden te winnen door de turbulente lucht over de sluitingen van de schoen te laten glijden waarmee de luchtweerstand over en rond je schoenen wordt gereduceerd. Gebruik deze overschoenen voor die momenten waar seconden het verschil maken.
  Overschoen - Race Thermo - Hi Vis - Gripgrab - S (38-39) - Overschoen - Race Thermo - Hi Vis - Gripgrab - S (38-39)
  44,96
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: GripGrab Categorie: Overschoen - Race Thermo - Hi Vis - Gripgrab Overschoen - Race Thermo - Hi Vis - Gripgrab //cdn.lil.nl/upload/22/products/436552/th2/overschoen---race-thermo---hi-vis---gripgrab---s-38-39[0].jpg Te koop voor 44,96. in_stock De Hi Vis RaceThermo overschoen van Gripgrab is gemaakt van 2mm waterproof neoprene en met kevlar versterkte zones. De overschoen beschermt je schoenen voor spat en vuil tijdens natte en koude omstandigheden. De overschoenen zijn te dragen met de meeste pedaalsystemen. Een verstelbare velcrostrap onder de zool met een elastische band aan de bovenkant zorgen voor een mooi design met een uitstekende fit. De Hi Vis technologie zorgt ervoor dat je beter zichtbaar bent in het verkeer en jij je daardoor veiliger door het verkeer kunt bewegen.
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up