ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl
 • Vredeweg 46
 • 1505 HH Zaandam
 • - info@lil.nl
 • - 075 - 615 24 22
 • Openingstijden klantenservice:
 • Ma t/m Vr 09.00 - 21.00
 • zaterdag 09.00 - 17.30

Happy Cocooning bijzettafels

Deze bijzettafels zijn zowel decoratief als functioneel. De bijzettafels kunt u over uw gasfles heen plaatsen, zodat u de gasfles niet meer ziet staan. De bijzettafels zijn er in verschillende formaten en kleuren. Bij elke vuurtafel hoort een bijpassende bijzettafel, zo heeft u alles van het zelfde design. Op de bijzettafel kunt u lekker hapjes en drankjes plaatsen, zodat u sfeervol bij de vuurtafel kunt zitten,

Filters
Categorie
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  PVC Cover (Bijzettafel) LPG Tank (10,5 KG) Grijs - Happy Cocooning - PVC Cover (Bijzettafel) LPG Tank (10,5 KG) Grijs - Happy Cocooning
  24,89
  Op afspraak geleverd
  Merk: happy cocooning Categorie: PVC Cover (Bijzettafel) LPG Tank (10,5 KG) Grijs - Happy Cocooning PVC Cover (Bijzettafel) LPG Tank (10,5 KG) Grijs - Happy Cocooning //cdn.lil.nl/upload/22/products/449451/th2/pvc-cover-bijzettafel-lpg-tank-105-kg-grijs---happy-cocooning[0].jpg Te koop voor 24,89. in_stock Bescherm uw ronde tank met deze cover van Happy Cocooning. De cover beschermt tegen weersinvloeden en is bovendien ook te gebruiken als bijzettafel door de harde bovenkant. U kunt er gerust uw glas met drinken op zetten zonder dat deze omvalt.
 • Best verkocht
  Bijzettafel Lpg Tank Antraciet - Happy Cocooning - Bijzettafel LPG Tank antraciet - Happy Cocooning
  169,-
  Op afspraak geleverd
  Merk: happy cocooning Categorie: Bijzettafel Lpg Tank Antraciet - Happy Cocooning Bijzettafel Lpg Tank Antraciet - Happy Cocooning //cdn.lil.nl/upload/22/products/449444/th2/bijzettafel-lpg-tank-antraciet---happy-cocooning[0].jpg Te koop voor 169,00. in_stock De tank van Happy Cocooning is geschikt om een 10kg lichtgewicht gasfles in op te bergen. De tafel is mooi afgewerkt zodat u de gasfles niet meer ziet zitten. Bovendien kan de tank ook dienen als bijzettafel, dat is dus twee in één! Kies voor een tank die past bij uw vuurtafel en maak de set helemaal compleet.
 • Best verkocht
  Pvc Cover - Voor Lpg Tank (10,5kg )zwart - Happy Cocooning - PVC Cover - voor LPG Tank (10,5kg )zwart - Happy Cocooning
  24,89
  Op afspraak geleverd
  Merk: happy cocooning Categorie: Pvc Cover - Voor Lpg Tank (10,5kg )zwart - Happy Cocooning Pvc Cover - Voor Lpg Tank (10,5kg )zwart - Happy Cocooning //cdn.lil.nl/upload/22/products/449449/th2/pvc-cover---voor-lpg-tank-105kg-zwart---happy-cocooning[0].jpg Te koop voor 24,89. in_stock

  Bescherm uw ronde tank met deze cover van Happy Cocooning. De cover beschermt tegen weersinvloeden en is bovendien ook te gebruiken als bijzettafel door de harde bovenkant. U kunt er gerust uw glas met drinken op zetten zonder dat deze omvalt.

  Bijzettafel Lpg Rond Antraciet - Happy Cocooning - Bijzettafel LPG Rond Antraciet - Happy Cocooning
  178,99
  Op afspraak geleverd
  Merk: happy cocooning Categorie: Bijzettafel Lpg Rond Antraciet - Happy Cocooning Bijzettafel Lpg Rond Antraciet - Happy Cocooning //cdn.lil.nl/upload/22/products/449453/th2/bijzettafel-lpg-rond-antraciet---happy-cocooning[0].jpg Te koop voor 178,99. in_stock De tank van Happy Cocooning is geschikt om een 10kg lichtgewicht gasfles in op te bergen. De tafel is mooi afgewerkt zodat u de gasfles niet meer ziet zitten. Bovendien kan de tank ook dienen als bijzettafel, dat is dus twee in één! Kies voor een tank die past bij uw vuurtafel en maak de set helemaal compleet.
  Bijzettafel Teakhout Lpg Tank, Kleur Deksel: Zwart - Happy Cocooning - Bijzettafel Teakhout LPG Tank, kleur deksel: zwart - Happy Cocooning
  218,99
  Op afspraak geleverd
  Merk: happy cocooning Categorie: Bijzettafel Teakhout Lpg Tank, Kleur Deksel: Zwart - Happy Cocooning Bijzettafel Teakhout Lpg Tank, Kleur Deksel: Zwart - Happy Cocooning //cdn.lil.nl/upload/22/products/449433/th2/bijzettafel-teakhout-lpg-tank-kleur-deksel-zwart---happy-cocooning[0].jpg Te koop voor 218,99. in_stock De tank van Happy Cocooning is geschikt om een 10kg lichtgewicht gasfles in op te bergen. De tafel is mooi afgewerkt zodat u de gasfles niet meer ziet zitten. Bovendien kan de tank ook dienen als bijzettafel, dat is dus twee in één! Kies voor een tank die past bij uw vuurtafel en maak de set helemaal compleet.
  Bijzettafel Teakhout Lpg Tank, Kleur Deksel: Antraciet - Happy Cocooning - Bijzettafel Teakhout LPG Tank, kleur deksel: antraciet - Happy Cocooning
  219,-
  Op afspraak geleverd
  Merk: happy cocooning Categorie: Bijzettafel Teakhout Lpg Tank, Kleur Deksel: Antraciet - Happy Cocooning Bijzettafel Teakhout Lpg Tank, Kleur Deksel: Antraciet - Happy Cocooning //cdn.lil.nl/upload/22/products/449434/th2/bijzettafel-teakhout-lpg-tank-kleur-deksel-antraciet---happy-cocooning[0].jpg Te koop voor 219,00. in_stock De tank van Happy Cocooning is geschikt om een 10kg lichtgewicht gasfles in op te bergen. De tafel is mooi afgewerkt zodat u de gasfles niet meer ziet zitten. Bovendien kan de tank ook dienen als bijzettafel, dat is dus twee in één! Kies voor een tank die past bij uw vuurtafel en maak de set helemaal compleet.
  Bijzettafel Nice&nasty Lpg Tank, Kleur Deksel: Zwart - Happy Cocooning - Bijzettafel Nice&Nasty LPG Tank, kleur deksel: zwart - Happy Cocooning
  238,99
  Op afspraak geleverd
  Merk: happy cocooning Categorie: Bijzettafel Nice&nasty Lpg Tank, Kleur Deksel: Zwart - Happy Cocooning Bijzettafel Nice&nasty Lpg Tank, Kleur Deksel: Zwart - Happy Cocooning //cdn.lil.nl/upload/22/products/449436/th2/bijzettafel-niceandnasty-lpg-tank-kleur-deksel-zwart---happy-cocooning[0].jpg Te koop voor 238,99. in_stock De tank van Happy Cocooning is geschikt om een 10kg lichtgewicht gasfles in op te bergen. De tafel is mooi afgewerkt zodat u de gasfles niet meer ziet zitten. Bovendien kan de tank ook dienen als bijzettafel, dat is dus twee in één! Kies voor een tank die past bij uw vuurtafel en maak de set helemaal compleet.
  Bijzettafel Nice&nasty Lpg Tank, Kleur Deksel: Antraciet - Happy Cocooning - Bijzettafel Nice&Nasty LPG Tank, kleur deksel: antraciet - Happy Cocooning
  239,-
  Op afspraak geleverd
  Merk: happy cocooning Categorie: Bijzettafel Nice&nasty Lpg Tank, Kleur Deksel: Antraciet - Happy Cocooning Bijzettafel Nice&nasty Lpg Tank, Kleur Deksel: Antraciet - Happy Cocooning //cdn.lil.nl/upload/22/products/449437/th2/bijzettafel-niceandnasty-lpg-tank-kleur-deksel-antraciet---happy-cocooning[0].jpg Te koop voor 239,00. in_stock De tank van Happy Cocooning is geschikt om een 10kg lichtgewicht gasfles in op te bergen. De tafel is mooi afgewerkt zodat u de gasfles niet meer ziet zitten. Bovendien kan de tank ook dienen als bijzettafel, dat is dus twee in één! Kies voor een tank die past bij uw vuurtafel en maak de set helemaal compleet.
  Bijzettafel Lpg Tank Zwart - Happy Cocooning - Bijzettafel LPG Tank zwart - Happy Cocooning
  128,99
  Op afspraak geleverd
  Merk: happy cocooning Categorie: Bijzettafel Lpg Tank Zwart - Happy Cocooning Bijzettafel Lpg Tank Zwart - Happy Cocooning //cdn.lil.nl/upload/22/products/449442/th2/bijzettafel-lpg-tank-zwart---happy-cocooning[0].jpg Te koop voor 128,99. in_stock De tank van Happy Cocooning is geschikt om een 10kg lichtgewicht gasfles in op te bergen. De tafel is mooi afgewerkt zodat u de gasfles niet meer ziet zitten. Bovendien kan de tank ook dienen als bijzettafel, dat is dus twee in één! Kies voor een tank die past bij uw vuurtafel en maak de set helemaal compleet.
  Bijzettafel Lpg Tank Taupe - Happy Cocooning - Bijzettafel LPG Tank taupe - Happy Cocooning
  169,-
  Op afspraak geleverd
  Merk: happy cocooning Categorie: Bijzettafel Lpg Tank Taupe - Happy Cocooning Bijzettafel Lpg Tank Taupe - Happy Cocooning //cdn.lil.nl/upload/22/products/449446/th2/bijzettafel-lpg-tank-taupe---happy-cocooning[0].jpg Te koop voor 169,00. in_stock De tank van Happy Cocooning is geschikt om een 10kg lichtgewicht gasfles in op te bergen. De tafel is mooi afgewerkt zodat u de gasfles niet meer ziet zitten. Bovendien kan de tank ook dienen als bijzettafel, dat is dus twee in één! Kies voor een tank die past bij uw vuurtafel en maak de set helemaal compleet.
  Bijzettafel Lpg Tank Wit - Happy Cocooning - Bijzettafel LPG Tank wit - Happy Cocooning
  178,99
  Op afspraak geleverd
  Merk: happy cocooning Categorie: Bijzettafel Lpg Tank Wit - Happy Cocooning Bijzettafel Lpg Tank Wit - Happy Cocooning //cdn.lil.nl/upload/22/products/449448/th2/bijzettafel-lpg-tank-wit---happy-cocooning[0].jpg Te koop voor 178,99. in_stock De tank van Happy Cocooning is geschikt om een 10kg lichtgewicht gasfles in op te bergen. De tafel is mooi afgewerkt zodat u de gasfles niet meer ziet zitten. Bovendien kan de tank ook dienen als bijzettafel, dat is dus twee in één! Kies voor een tank die past bij uw vuurtafel en maak de set helemaal compleet.
  Bijzettafel Lpg Tank Bruin - Happy Cocooning - Bijzettafel LPG Tank bruin - Happy Cocooning
  178,99
  Op afspraak geleverd
  Merk: happy cocooning Categorie: Bijzettafel Lpg Tank Bruin - Happy Cocooning Bijzettafel Lpg Tank Bruin - Happy Cocooning //cdn.lil.nl/upload/22/products/449450/th2/bijzettafel-lpg-tank-bruin---happy-cocooning[0].jpg Te koop voor 178,99. in_stock De tank van Happy Cocooning is geschikt om een 10kg lichtgewicht gasfles in op te bergen. De tafel is mooi afgewerkt zodat u de gasfles niet meer ziet zitten. Bovendien kan de tank ook dienen als bijzettafel, dat is dus twee in één! Kies voor een tank die past bij uw vuurtafel en maak de set helemaal compleet.
  Bijzettafel Lpg Rond Zwart - Happy Cocooning - Bijzettafel LPG Rond Zwart - Happy Cocooning
  159,-
  Op afspraak geleverd
  Merk: happy cocooning Categorie: Bijzettafel Lpg Rond Zwart - Happy Cocooning Bijzettafel Lpg Rond Zwart - Happy Cocooning //cdn.lil.nl/upload/22/products/449452/th2/bijzettafel-lpg-rond-zwart---happy-cocooning[0].jpg Te koop voor 159,00. in_stock De tank van Happy Cocooning is geschikt om een 10kg lichtgewicht gasfles in op te bergen. De tafel is mooi afgewerkt zodat u de gasfles niet meer ziet zitten. Bovendien kan de tank ook dienen als bijzettafel, dat is dus twee in één! Kies voor een tank die past bij uw vuurtafel en maak de set helemaal compleet.
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up