LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


HK Living badmat

Met dit HK Living badtextiel kleedt u ook de badkamer stijlvol aan. Het HK Living badtextiel is met zijn neon-accenten een echte aanrader! Mixen en matchen mag. Dus kies voor een geblokt washandje van HK Living in co... Lees meer


Met dit HK Living badtextiel kleedt u ook de badkamer stijlvol aan. Het HK Living badtextiel is met zijn neon-accenten een echte aanrader! Mixen en matchen mag. Dus kies voor een geblokt washandje van HK Living in combinatie met een blauwe HK Living handdoek. Bekijk hier de gehele collectie HK Living washandjes en handdoeken, want naast mooi zijn ze ook altijd handig en functioneel.

De HK Living Badmatten collectie sluit perfect aan bij de rest van de collecties van HK Living. De vrolijke neon kleuren met herkenbare patronen geven de producten een stoere en retro uitstraling. De badhanddoeken zijn met verschillende patronen te krijgen en in meerdere kleuren. Bijvoorbeeld grijs met neon geel of blauw met neon oranje. Met geblokt patroon, of met een decoratieve streep. De HK Living badtextiel collectie biedt daarnaast ook washandjes in dezelfde kleuren en patronen. Dit zorgt ervoor dat u altijd kunt blijven mixen en matchen met deze badkamer collectie en uw badkamer altijd een moderne uitstraling houdt!