LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


HK Living banken

HKLiving heeft een prachtige collectie bankstellen, een essentieel meubelstuk voor in het interieur. Bekijk de prachtige nieuwe retro bank verkrijgbaar in drie formaten en vier kleuren of kies voor de karaktervolle en ro... Lees meer


HKLiving heeft een prachtige collectie bankstellen, een essentieel meubelstuk voor in het interieur. Bekijk de prachtige nieuwe retro bank verkrijgbaar in drie formaten en vier kleuren of kies voor de karaktervolle en robuuste 3,5 zitter! 

HKLiving retro bankstel

HK Living presenteer met trots dit prachtig Retro bankstel, comfortabel en relax! Ga je voor de grote 4-zitters of heb je toch liever de 2 of 3 zits? Dit beslis je helemaal zelf en kies hierbij uit de 4 kleuren: Trendy oker, neutraal hazel, hunter groen of gewaagd nude, kies jouw favoriet! 

HKLiving 3,5 zits

De 3,5 zits bank van HKLiving is gemaakt van canvas en verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Het zitvlak van de bank is voorzien van zigzagvering en een extra foamlaag voor optimaal zitcomfort. Een robuuste uitstraling met een heerlijke zit.