Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


HK Living broodplanken

De HK Living broodplanken zijn helemaal van dit moment. Een HK Living broodplank is namelijk niet alleen te gebruiken om brood op te snijden, maar ook ter decoratie. Plaats de HK Living broodplanken ter decoratie op het aanrecht of de scho... Lees meer


De HK Living broodplanken zijn helemaal van dit moment. Een HK Living broodplank is namelijk niet alleen te gebruiken om brood op te snijden, maar ook ter decoratie. Plaats de HK Living broodplanken ter decoratie op het aanrecht of de schouw en het ziet er direct al stijlvol uit. Gecombineerd met kaarsen of kandelaars maakt u het plaatje compleet. 

De broodplanken van HK Living zijn niet alleen om brood op te snijden. Ze zijn namelijk voor meerdere doeleinden te gebruiken. Ook ter decoratie doen de planken goede diensten. Bijvoorbeeld als serveerplank, op een schouw, of aan de muur. Het Nederlandse merk HK Living geeft een Nederlandse kijk op ontwerpen, wat zich vertaald in stoere, pure en originele producten. Deze kenmerkende stijl van HK Living komt duidelijk terug in de broodplanken. Stoer, robuust en een plaatje voor bij u in huis. De broodplanken zijn echte kwaliteitsproducten, gemaakt van pure producten als hout of marmer en daardoor functioneel en decoratief tegelijk!