HK Living karaffen & vazen

De HK Living karaffen zijn ontzettend populair. Niet gek, want met een HK Living karaf alle kanten op. Zo zijn de HK Living karaffen ideaal voor die prachtige bos bloemen, maar kunt u er ook lange takken in plaatsen. Ook ge... Lees meer

Filters
Kleur
Categorie
Prijs
Materiaal

De HK Living karaffen zijn ontzettend populair. Niet gek, want met een HK Living karaf alle kanten op. Zo zijn de HK Living karaffen ideaal voor die prachtige bos bloemen, maar kunt u er ook lange takken in plaatsen. Ook gecombineerd met andere vazen zorgen de HK Living karaffen voor een schitterend tafereel. Bovendien zijn er vele kleuren en maten karaffen verkrijgbaar. Welk HK Living karaf is uw favoriet?

De HK Living karaffen zijn uit duizenden te herkennen. Vooral de karaffen met een smalle bovenkant zijn gewild en mateloos populair. Woonbladen zijn dol op deze karaffen en ook vele interieurs zijn voorzien van een HK Living karaf. Geen wonder, want het HK Living karaf is verkrijgbaar in vele kleuren en formaten. Zo kunt u de kleuren kiezen die passen bij uw interieur. Bovendien is een HK Living karaf, vaas, waterfles of flesvaas de oplossing om uw woonkamer er anders uit te laten zien. Zo hoeft u niet het hele interieur te veranderen, maar kiest u met deze HK Living karaffen voor een veel betaalbaardere oplossing. Nog een tip: kies voor verschillende groottes en kleuren karaffen, zet deze bij elkaar op tafel en doe in enkele een leuke bloem. Het geheel is tijdloos, feestelijk en kleurrijk. Het hele jaar door!