HK Living karaffen

hk-living-karaffen
HK Living karaffen

De HK Living karaffen zijn ontzettend populair. Niet gek, want met een HK Living karaf alle kanten op. Zo zijn de HK Living karaffen ideaal voor die prachtige bos bloemen, maar kunt u er ook lange takken in plaatsen. Ook gecombineerd met andere vazen zorgen de HK Living karaffen voor een schitterend tafereel. Bovendien zijn er vele kleuren en maten karaffen verkrijgbaar. Welk HK Living karaf is uw favoriet?

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -5%
  Karaf Mat - Groen - 10 Liter - HK Living - Karaf mat - Groen - 10 liter - HK Living
  22,19
  23.36
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Karaf Mat - Groen - 10 Liter - HK Living Karaf Mat - Groen - 10 Liter - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/221003/th2/karaf-mat---groen---10-liter---hk-living[0].jpg Te koop voor 22,19. in_stock

  Met dit karaf mat groen 10 liter van HK Living haalt u een ware eye-catcher in huis. Het karaf heeft een hoogte van 45 cm en staat prachtig door het hele huis. U kunt dit glazen karaf combineren met de andere karaffen van HK Living. Deze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en formaten. Maar u kunt er ook voor kiezen om dit karaf met enkele bloemen of takken in uw woonkamer te plaatsen. Uiteraard kunt u het karaf ook gebruiken om water mee te schenken.

 • Best verkocht
  -23%
  Karaf - Roze - 2 Liter - HK Living - Karaf - Roze - 2 liter - HK Living (SALE)
  8,47
  10.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Karaf - Roze - 2 Liter - HK Living Karaf - Roze - 2 Liter - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/258357/th2/karaf---roze---2-liter---hk-living-sale[0].jpg Te koop voor 8,47. in_stock

  Deze karaf roze 2 lt van het merk HK Living is helemaal van nu. Niet alleen is de kleur roze dé trendkleur van het jaar, ook de karaf is niet meer weg te denken uit de vensterbanken. U kunt deze glazen karaf combineren met een kersenbloesemtak of enkele bloemen, maar ook zonder is deze karaf prachtig om te zien!

 • Best verkocht
  Kan - Met Rieten Handvat - HK Living - Kan - met rieten handvat - HK Living
  17,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Kan - Met Rieten Handvat - HK Living Kan - Met Rieten Handvat - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/512371/th2/kan---met-rieten-handvat---hk-living[0].jpg Te koop voor 17,95. in_stock

  Glazen kan met hand gevlochten rieten handvat. Het rieten handvat kan worden verwijderd. Ook verkrijgbaar in een glas met rieten handvat, combineer de kan met het glas voor een mooie stijlvolle combinatie. Zowel functioneel als een decoratieve aanvulling op de eetkamertafel en de servieskast. 

De HK Living karaffen zijn uit duizenden te herkennen. Vooral de karaffen met een smalle bovenkant zijn gewild en mateloos populair. Woonbladen zijn dol op deze karaffen en ook vele interieurs zijn voorzien van een HK Living karaf. Geen wonder, want het HK Living karaf is verkrijgbaar in vele kleuren en formaten. Zo kunt u de kleuren kiezen die passen bij uw interieur. Bovendien is een HK Living karaf, vaas, waterfles of flesvaas de oplossing om uw woonkamer er anders uit te laten zien. Zo hoeft u niet het hele interieur te veranderen, maar kiest u met deze HK Living karaffen voor een veel betaalbaardere oplossing. Nog een tip: kies voor verschillende groottes en kleuren karaffen, zet deze bij elkaar op tafel en doe in enkele een leuke bloem. Het geheel is tijdloos, feestelijk en kleurrijk. Het hele jaar door!

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up