LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


HK Living kasten

De HK Living kasten zijn allemaal prachtig door hun stoere en industriële uiterlijk. Een HK Living kast is bovendien praktisch en ideaal om veel spullen in op te bergen. Door de neutrale kleuren kunt u de HK Living kas... Lees meer


De HK Living kasten zijn allemaal prachtig door hun stoere en industriële uiterlijk. Een HK Living kast is bovendien praktisch en ideaal om veel spullen in op te bergen. Door de neutrale kleuren kunt u de HK Living kasten met elke ruimte en elke woonstijl combineren. Fijn, want zo kunt u extra veel en lang genieten van de prachtige HK Living kasten. Bekijk hier de gehele collectie en kies uw favoriet.

Om de HK Living kasten kunt u zeker niet heen. De kasten zijn groot van formaat en prachtig om te zien. Bovendien zijn de HK Living kasten in vele kleuren verkrijgbaar, zodat u altijd een HK Living kast met uw interieur kunt combineren. Ook kenmerkend voor de kasten is dat de meeste kasten van hout zijn gemaakt. Hierdoor krijgen de kasten, net zoals de andere producten van HK Living, een stoere uitstraling. HK Living heeft kasten waar u alle spullen uit het zicht opbergt, maar u kunt ook kiezen voor een kast met glas waar de spullen mogen pronken. Ondanks dat de meeste kasten van HK Living een ander model hebben, zijn ze erg goed met elkaar te combineren. Fijn, want zo kunt u het hele huis met de kasten van HK Living inrichten.