Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


HK Living kussens

Om uw interieur af te maken zijn deze HK Living kussens zeer geschikt. Een HK Living kussen staat prachtig op de bank, maar kunt u ook op een krukje leggen. Door hun vrolijke kleuren zorgen de HK Living kussens voor een frisse toe... Lees meer


Om uw interieur af te maken zijn deze HK Living kussens zeer geschikt. Een HK Living kussen staat prachtig op de bank, maar kunt u ook op een krukje leggen. Door hun vrolijke kleuren zorgen de HK Living kussens voor een frisse toevoeging. Bovendien zijn de HK Living kussens erg origineel. Daarom zijn ze niet alleen leuk voor bij u op de bank of bed, maar ook om cadeau te doen.

HK Living kussens zijn aantrekkelijke kussens die u met alle meubels en verlichting van HK Living kunt combineren. Veel HK Living kussens zijn gemaakt van gerecycled canvas. Dit betekent dat de kleur verschillende tinten heeft en het zorgt voor een stoere uitstraling. Naast kussens van canvas heeft HK Living ook veel denim in de collectie. Deze spijkerstof zorgt ook voor die gewilde uitstraling en is net zoals het canvas goed in te brengen in elk interieur. De HK Living kussens zijn echte aanraders en zeker de moeite waard om in de gaten te houden. Want met een wisselende collectie elk seizoen is er altijd een kussen dat perfect is voor uw interieur op dat moment.